1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děláme dětinské chyby, zlobí se chotěšovský kouč Kubíček


Branky


0

Béčko Vejprnic uspělo na půdě Chotěšova, ten tak první výhru nezískal...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Radek Kubíček (trenér): "Dnes jsme chtěli už naplno bodovat, ale bohužel. Soupeř vstoupil do zápasu hodně aktivně a nám trochu déle trvalo než jsme se s tím vyrovnali. Když už se dostáváme do zápasu, tak inkasujeme pro mne nepochopitelnou branku. Naší aktivitou přišlo zasloužené vyrovnání a za pár minut jsme mohli zápas i otočit, ale opět jsme neproměnili neskutečnou tutovku. Do druhého poločasu jsme tempo chtěli ještě stupňovat a jít za vítězstvím. Bohužel přišla opět stupidní chyba a soupeř byl nekompromisní. Do konce zápasu jsme měli ještě nějaké šance, břevno, ale nic se neujalo. Chybí nám zápas, kdy bychom se gólově trochu utrhli, strašně se nadřeme a pak po dětinských chybách inkasujeme. Soupeři gratuluji k vítězství." (www.fotbal-chotesov.cz)




Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - R. Šimka [-] , Z. Hönig [-] , P. Eret [-] , M. Bednář [-] (63. L. Terber [-] ) - N. Vávrovec [-] (63. E. Molek [-] ) , J. Schamberger [-] , P. Braun [-] , T. Vacek [-] - D. Kubík [-] , A. Štökl [-] -

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - J. Guldán [-] (86. J. Rollinger [-] ) , D. Takáč [-] , O. Herzog [-] , J. Bernard [-] , T. Zimmermann [-] (46. M. Mottl [-] ) , M. Hora [-] , F. Loukota [-] , T. Motyka [-] (83. M. Vašák [-] ) , F. Heindl [-] , P. Loužecký [-]

ŽK: 22. J. Schamberger , 68. T. Vacek , 88. D. Kubík - 34. O. Herzog , 36. M. Loužecký , 59. J. Bernard , 66. D. Takáč , 72. M. Mottl . ČK: 74. M. Mottl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rada Jiří - SLADKÝ Stanislav, VANĚK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.