Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Infarktový závěr zápasu ve Vrhavči!


0

V utkání třetího kola 1.B třídy zajížděli Pačejovští na horkou půdu nováčka soutěže Vrhavče, jemuž předcházela pověst velice tvrdého soupeře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka v I.B třídě pro Stroleného

A nutno podotknout, že předpovědi a reference pro pačejovský tábor od jiných týmů vůbec nelhaly. Hrálo se na poměrně malém hřišti a taktika domácích spočívala především v nakopávání míčů do pokutového území, v důrazu v osobních soubojích a nezměrnou bojovností.

 

Vrhavči vyšel dokonale úvod utkání a už ve 3.minutě šli do vedení brankou Tomáše Jandečky. Pak se iniciativa přesunula na kopačky hostů, kteří technickou hrou jasně přehrávali domácí. Vyrovnávací branka Kláska ještě pro ofsajd neplatila, ale ta Stroleného ve 37. minutě už ano. Byla to jeho premiérová trefa v 1.B třídě a příspěvek do týmové pokladničky ho jistě nemine!

Hostům vedení 3:1 nestačilo

Po změně stran vlétli do utkání daleko aktivněji domácí a dostali hosty pod tlak. Paradodoxně v době největšího tlaku si zaběhl za obranu Kába a jeho hlavička s tečí obránce skončila za čárou. V 77.minutě šli hosté do dvoubrankového trháku. Kodýdek vybojoval ve středu hřiště míč, uvolnil Ticháčka na pravém křídle a jeho centr do pokutového území poslal z první nekompromisně do sítě nabíhající Klásek.

 

O utkání se zdálo být rozhodnuto. Opak byl ovšem pravdou. Domácí to jednoduše nezabalili a v 82.minutě po centru hlavou snížil Zbyněk Fajt na rozdíl jediné branky. V nastaveném čase v 92. minutě pak po zbytečném faulu a následném centru opět hlavou vyrovnal neobsazený Petr Reitmajer na konečných 3:3.

 

 

Štěpán chytil dvě penalty

Hosté tak ztratili jasně vyhrané utkání. Náplastí pak pro ně byl zisk bonusového bodu po střelbě pokutových kopů (4 : 3). První penaltu sice nedal Ticháček, ale pak se už do černého trefovali Panuška, Kodýdek, Štětina a Klásek. Ondřej Štěpán dokázal krýt první dvě penalty domácích.

ZDROJ: www.sokol.pacejov.eu, autor Tomáš Cihlář



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář (předseda klubu): "Utkání určitě hodně bolelo! Ztráta jistého bodu trochu určitě mrzí nás všechny, ale je určitě důležitější, že se tým po sestupu z 1.A třídy podařilo konzolidovat a že všechny fotbal určitě baví. Dík patří i všem divákům, kteří do Vrhavče přijeli fandit. Příští utkání hrajeme v neděli 17.9. ve Vejprnicích."



Sestavy


TJ Sokol Vrhaveč
O. Pressl [-] - J. Kozák [-] (70. L. Lorenc [-] ) , F. Hrach [-] , L. Malenka [-] , K. Mundl [-] , V. Vacovský [-] , J. Skřivánek [-] , Z. Fait [-] (80. F. Lorenc [-] ) , P. Reitmajer [-] , T. Jandečka [-] , J. Kaňák [-] (61. T. Vejskal [-] )

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - P. Hosnedl [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , V. Strolený [-] (70. J. Kodýdek [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , J. Hosnedl [-] , M. Mareš [-] (90. F. Sedláček [-] ) , F. Kába [-]

Počet diváků: 121. Rozhodčí: Pena Miroslav - MAREK Pavel, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.