0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota jasně porazila Holýšov


Branky


0

Domácí se trápí, Lhota snadno zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbloudilá střela

Holýšov je v hluboké krizi a zatím nepoznal sladkou chuť výhry. Změnit to chtěl proti Lhotě, která prokazuje výkony jako na horské dráze, tentokrát to byl ovšem jeden z těch lepších. Od prvních minut bylo hostujících sokolů plné hřiště a domácí tým si svým nedůrazem koledoval o první zářez již v samém úvodu. V jedné z mnoha šancí se objevil po přihrávce Kuby Šroubka Michael Křížek, ale jeho pokus mířil o nějaký ten metr vedle tyče. Podobný osud měl i projektil kapitána Černého, který branku rovněž minul a šance přišly i na druhé šance.

 

Holýšovu se dokonce dvakrát podařilo dosáhnout branky, v obou případech ale šlo o ofsajdové situace a sudí tak logicky nemohl úvodní branky uznat. To se stalo až po půlhodině hry, kdy se lhotský roh odrazil na vápno k  Salákovi, jehož tečovaná střela si našla cestu do sítě.

Pojistky

Druhý poločas se od začátku odehrával v podobném duchu, jako ten první. Lhotský tlak tak brzo vyústil v další branku, kdy si přetažený Langerův centr našel na zadní tyči nekrytý Michael Křížek, který ve skluzu dopravil míč do odkryté sítě.

 

Největší šance se domácímu týmu naskytla čtvrthodinu před koncem, kdy sudí Šimek odpískal po kontroverzním zákroku ve vápně pokutový kop, se kterým ovšem kapitán Černohorský naložil prachbídně a nastřelil pouze břevno lhotské branky. V poslední minutě navíc po křídle utekl Ondřej Kotrnoch, který zkušeně překonal gólmana Horáčka a stanovil konečné skóre 0:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent hostů: "Od první minuty jsme na hřišti jasně dominovali, měli jsme několik ne-li stoprocentních šancí, které kdybychom proměnili, tak poločas mohl být klidně 4:0 a bylo by po zápase. Naštěstí ke konci zápasu soupeř neproměnil kontroverzní penaltu, asi karma, a my jsme zaslouženě zvítězili."



Sestavy


FK Holýšov
V. Horáček [-] - P. Jeniš [-] , R. Kraus [-] , J. Vnouček [-] , S. Staněk [-] (85. M. Nemček [-] ) , J. Valachovič [-] , J. Roztočil [-] (66. T. Panuška [-] ) , M. Černohorský [-] , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Salák [-] , M. Varga [-] , J. Záhrobský [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Langer [-] , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] (83. J. Horník [-] ) , D. Křížek [-] (79. R. Kováč [-] )

Počet diváků: 125. Rozhodčí: ŠIMEK František - KŘÍŽ Lukáš, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.