Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velehrad napravil debakl z Traplic


Branky


0

 Velehrad chtěl v domácím zápase napravit ostudnou porážku z minulého kola v Traplicích 10:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na domácích byla vidět velká snaha udobřit si své fanoušky a začali velmi aktivně.Své šance však začali proměňovat až od 25.minuty.Kdy se prosadil domácí sniper Gavenda.Ve 33.minutě přišla pro domácí tým jistá komplikace,když se zranil brankář František Badin,který si natáhl stehenní sval.V zápase tak nemohl pokračovat a druhý brankář Matouš Paravan chyběl.Mezi tyče se tak postavil hráč z pole Petr Kromka,který si však vedl velmi dobře a svými zákroky dal vzpomenout na svá dorostenecká léta kdy stával právě v brance.Domácí tato situace vůbec nerozhodila a do přestávky přidali další dvě branky.Ve 37.minutě se po druhé v zápase prosadil Jan Gavenda a ve 43.minutě upravil poločasové skóre na 3:0 Lukáš Hanáček.

Ve druhé polovině zápasu se hra vyrovnala,ale dál střílel branky Velehrad.V 55.minutě zaznamenal také Lukáš Hanáček svou druhou branku v zápase a zvýšil už na 4:0.V 72. minutě to bylo již 5:0,trefil se Dominik Krchňavý.Velehrad uspokojen svým náskokem polevil a dovolil Kostelanům zdramatizovat utkání.V 79.minutě rozehráli hosté rohový kop na Lubora Pleváka,který číhal na velkém vápně a nádhernou střelou do šibenice vykřesal pro hosty naději zmírnit debakl.V 83.minutě to bylo 5:2,branku vstřelil Vávra.Kostelany vycítily šanci a všechny síly vrhly do útoku.Odměněni byli v 89.minutě třetí brankou.Času však na vyrovnání bylo velmi málo a tak z Velehradu odjeli s prázdnou.



Sestavy


TJ Sokol Velehrad
F. Badin [-] (33. P. Kromka [-] ) - K. Ševčík [-] , J. Novák [-] , J. Gavenda [-] , M. Novák [-] (55. D. Krchňavý [-] ) , O. Grebeníček [-] , T. Daněk [-] , A. Úředníček [-] , L. Hanáček [-] (66. J. Křivák [-] ) , L. Korvas [-] , J. Kolomazník [-]

TJ Sokol Kostelany nad Moravou
J. Vávra [-] - L. Plevák [-] , R. Facalka [-] - B. Marek [-] , J. Ventrča [-] , P. Facalka [-] (55. L. Kos [-] ) , R. Fruhauf [-] , M. Vávra [-] , D. Marek [-] - J. Mojžíš [-] (46. R. Dvouletý [-] ) , I. Engler [-]

ŽK: 77. R. Dvouletý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BARTOŇ Michael - AXMANN Radoslav (N), VÁVRA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.