1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarem se plácající Čejov znovu narazil


Branky


14

Ještěže už je konec. To jsou nejspíš slova každého hráče TJ Sokol Čejov, který se po slibně rozehraném podzimu, kdy se objevovaly i zprávy o postupu do I.B třídy, na jaře pro změnu propadá tabulkou stále hlouběji a může jen děkovat za bodově plodný podzim, jinak by měl starosti snad i se sestupem. To ani Horní Cerekev nezažívá žádné okouzlující jaro, stále se ale drží v horních patrech a díky této výhře se sluní na druhém místě tabulky se tříbodovým náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejovská neproduktivita a defenzivní chyby nabídly Horní Cerekvi vedení lacino

Předposlední kolo Poutník ligy nabídlo vedle dalších i zápas mezi domácím Čejovem a Horní Cerekví. Čejov, který je na jaře v herní a výsledkové krizi vs. Horní Cerekev jenž pro změnu stále bojuje o druhé místo vyrovnané tabulky. Utkání se hrálo na dobře připraveném a díky dešti také pokropeném trávníku. Začátek prvního poločasu byla spíše taktická bitva. Domácím se však dařilo o něco méně a hosty, kteří byli velice silní na balónu dokázali navzdory tomu několika šancemi zaskočit. První z nich měl Jiří Rohovec, kterého vychytal tváří v tvář Libor Chadim. O chvíli později po centru dokázal udržet míč Tomáš Marek a trefil se těsně vedle. Aby toho nebylo málo, střelu z velkého vápna domácí Patrik Pech také trefil vedle. Zahazování šancí přišlo Čejov draho. Po prudké nahrávce mezi stopera a beky vystřelil Štěpán Filsoch k bližší tyči. Tento gól si však domácí brankář Krupička za klobouk nedá. Dále se hrál na okresní poměry celkem líbivý fotbal. Chvíli před poločasem z podobné situace jako při prvním gólu opět uspěl hostující Štěpán Filsoch.

Žádný zázrak už Čejov nepředvedl

Čejov chtěl v druhé půli alespoň zkorigovat výsledek. Hosty prakticky celou druhou půli k ničemu nepustil. První šanci měl Lukáš Kratochvíl, který po centru Patrika Pecha ze standartní situace trefil pouze břevno. Další šanci měl na hlavě Ondřej Beneš, ten ale nedokázal usměrnit další centr Patrika Pecha a trefil se pouze nad bránu hostů. Čejov dostal třetí facku, a opět v tom měl prsty domácí brankář Krupička, jemuž se dnes příliš nedařilo. Střelou k tyči ho prostřelil hostující Martin Brada, ovšem i teď to byla střela chytatelná. Domácí jako by tento gól nesložil a dále tlačili. Napadající Jiří Rohovec donutil hostujícího brankáře Libora Chadima k odkopu, trefil ho však pouze do zad a opět hostům pomohla branková konstrukce, nyní to byla tyč. Další z povedených centrů do vápna předvedl Patrik Pech, který své spoluhráče vydatně podporoval balóny do vápna, na poslední chvíli se tentokrát míč objevil na kopačkách Tomáše Marka, který dokázal zareagovat ale střela šla opět nad. V 78. minutě se domácí, zcela zaslouženě dočkali první branky. Po autu si vzal míč nebezpečný Tomáš Marek, driblinkem obešel tři hráče hostů, poté nahrál přes obranu a kapitán Ladislav Hložek dal alespoň naději. Finiš však už nic zvláštního nepřinesl. Zápas se hrál ve slušném tempu, bez zbytečných zákroků. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska celkem smolný zápas, nemyslím si, že by jsme byli horší. Šancí jsme měli dost, naše produktivita je však na jaře nulová. Teď už jen dohrát jaro a zkusit na něj co nejrychleji zapomenout.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - T. Prokop [-] (46. P. Nápravník [-] ) , O. Doležal [-] (21. J. Svoboda [-] ) , L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-] (13. J. Rohovec [-] ) , P. Pech [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , J. Hložek [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - M. Kůta [-] , J. Mezera [-] (65. H. Novák [-] ) , J. Havel [-] - P. Chadim [-] , V. Komín [-] , M. Brada [-] (73. O. Musil [-] ) , L. Loukota [-] , Š. Filsoch [-] , J. Plachý [-]

ŽK: 84. T. Marek .
Hráči zápasu: Š. Filsoch .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SVOBODA Bohumil (N), MUSIL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jan Pfaur
Tip experta: výhra domácích

Tady fandím a přeji Čejovu. Z důvodu, že Cerekev je naším přímím konkurentem v boji o druhé místo. I když jaro Čejov nemá tak dobré jako podzim, věřím, že tentokrát body neztratí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Ani Čejov, ani Horní Cerekev nezažívají jaro podle svých představ. K vidění už bylo v jejich podání mnoho zbytečných ztrát a tak ani teď nelze jednoznačně určit favorita. Tipuju remízu.