Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 10:00

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Humpolecka jednoznačnou záležitostí ve prospěch Plačkova


Branky


16

Těžký direkt. Fotbalisté Plačkova udělili Čejovu lekci. Mělo to být vyrovnané utkání, ve kterém oba tábory postrádali mnoho ze svých hráčů. Lépe se s touto situací popasoval Plačkov, hosté z Čejova dokonce hráli prvních 15 minut v 10 lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejova nastoupil v deseti a první půli doslova protrpěl

Poprvé domácí uděřili už v 6. minutě, kdy krásným centrem našel Tomáš Dobrovič na hranici malého vápna Jana Svobodu, který nikým nebráněný vsítil první branku utkání. Hned o tři minuty později využil Jan Svoboda opět chyby obrany a po krásné křížné přihrávce mezi stopery už si s hostujícím brankařem Vacatou poradil. Hosté stále hráli v 10 lidech a nevěřili svým očím. Domácí dominovali a po pár minutách, přesněji ve 21. minutě prošla středem obrany identická přihrávka jako při gólu druhém. Nyní však vyběhl hostující gólman Vacata, který byl nucen faulovat Tomáše Dobroviče. Penalty se ujal tradiční exekutor Jiří Kalivoda, který míč dokázal bez problému usměrnit k levé tyči. Čejov se ne a ne oklepat, 23. minuta a opět se měnilo skóre. Po standartní situaci dokázal Jan Svoboda vyhrát hlavičkový souboj a nahrát na malé vápno kde opět nikým neatakovaný Tomáš Dobrovič dával do prázdné brány. Čejov přeskupil sestavu a začal se spíše věnovat obraně. Ve 35. minutě však také dokázal zahrozit kdy po rohovém kopu jen těsně nad břevno zakončil Ondřej Beneš. O pár minut později vznikla poslední akce poločasu, po výborném individuálním průniku však svojí slabší levou nohou střílel hostující Lukáš Moravec jen těsně vedle.

Plačkov nepolevil a i v druhé půli soupeře převálcoval

Druhý poločas měl podobný průběh. Nyní však Čejov už alespoň dokázal klást nějaký odpor a v 54. minutě krásnou střelou na zadní tyč snížil Ladislav Hložek. Čejov začal více tlačit, ale bezchybná domácí obrana už nic nedovolila a opět po hrubé chybě čejovské obrany skóroval Jiří Kalivoda. Aby toho pro Čejovské nebylo málo, krásný centr Jana Svobody usměrnil Jiří Kalivoda pouze do hostujícího beka Jana Semráda, který si neporozuměl s brankářem Martinem Vacatou a vlastní gól podtrhl hostující mizérii. Poslední hřebíček do Čejovské rakve dal Jan Kašpar, když v 83. minutě po rychlém protiútoku prostřelil vše do mu stálo v cestě, včetně bezmocného Vacaty. 7:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Když to vezmu za sebe přijel jsem do Plačkova vyhrát, jenže když nás je před zápasem sotva 10 a ani se zbytek lidí neomluví tak je to těžký i pro psychiku. Plačkovu vyšlo vše a my jsme jim to vlastně i dovolily. Dělal si s námi co chtěl a po zásluze vyhrál. My už musíme pouze nějak doklepat jaro a pokusit se s tim do podzimu něco udělat, jelikož takhle už to dál nejde.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov
M. Němec [-] - J. Svoboda [-] , J. Kašpar [-] , J. Brůna [-] , J. Kalivoda [-] , L. Ehrlich [-] , T. Dobrovič [-] (79. P. Svatoš [-] ) , F. Dobrovič [-] (54. Z. Svatoš [-] ) , Z. Štěpán [-] , R. Tesař [-] , M. Němec [-]

TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - P. Nápravník [-] , T. Marek [-] (80. O. Doležal [-] ) , L. Hložek [-] , J. Hložek [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , L. Moravec [-] , J. Svoboda [-] (54. T. Prokop [-] ) , L. Kratochvíl [-] , P. Pech [-]

ŽK: 15. P. Pech , 21. M. Vacata .
Hráči zápasu: J. Svoboda , J. Kalivoda .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - KUBŮ Ondřej (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: remíza

Humpolecké derby, kde se často rozdíly v tabulce smazávají. Další vyrovnané utkání. Očekávám méně branek. Těžký zápas na tipování, zkusím plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Očekávané humpolecké derby dvou týmů, kterým to směrem dopředu na jaře příliš nejde. Plačkov nastoupí kvůli řadě absencí výrazně oslaben, bod by doma ale uhrát mohl.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza