2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojující Tatran vytěžil gólem v poslední minutě z utkání s Maratonem bod


Branky


13

Maraton, který má bezesporu ohromnou sílu a v této soutěži si v podstatě hraje svou vlastí ligu vyrazil tentokrát na půdu TJ Tatranu a jak známo, s nimi se jim vyhrávat nedaří s takovou pravidelností jako s ostatními celky z Poutník ligy. Tentokrát to vypadalo, že by tuto bilanci mohl Maraton konečně zlomit, ještě několik málo minut před konečným hvizdem vedl 2:1, jenže pak se o slovo přihlásil Jiří Popovič a s Maratonskými nadějemi na tři body byl ámen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran urval vedení a do konce poločasu ho už nepustil

Za naprosto ideálních fotbalových podmínek přivítal Tatran na domácím hřišti nejlepší tým Poutník ligy, Pelhřimovský Maraton. Ačkoli prognózy hovořily jasně ve prospěch Pelhřimovského mužstva, první minuty zápasu ukázaly, že Tatran je na domácím hřišti velmi nepříjemným soupeřem. Maraton se od počátku zápasu snažil držet míč na svých kopačkách, což se mu po většinu času i dařilo, nicméně těžké, nerovné řečické hřiště dělalo problémy i tak zkušeným a ostříleným fotbalovým borcům, jakým hráči Maratonu bezesporu jsou. Celý první poločas se nesl v duchu mírné převahy Maratonu, který z ní však nedokázal prakticky nic vytěžit. Všechny rohové kopy Tatran s přehledem ubránil, dlouhé pasy za obranu posbíral brankář Paťha. Největší šanci ke vstřelení vedoucí branky měl Maraton v závěru prvního poločasu, kdy se mu však po závaru ve vápně podařilo nastřelit pouze tyč. Tatran kontroval rychlými protiútoky, které obrana Maratonu měla málokdy šanci zachytit. Jedním z takových protiútoků byl i ten ze 36. minuty, kdy po pravé straně zatáhl balon útočník Tatranu Jan Markvart a předložil balon před prázdnou bránu Tomáši Obrancovi, který se už nemýlil. K překvapení pár Pelhřimovských fanoušků, kteří se na zápas dostavili, se v závěru prvního poločasu Tatran ujal vedení.

Dva rychlé góly Maratonu zařídily obrat, jenže v poslední minutě padlo vyrovnání

Druhý poločas utkání se nesl prakticky ve stejném duchu, jako ten první. Maraton převážně kontroloval hru a vytvářel si mnohem nebezpečnější gólové příležitosti, které však končily buď v rukavicích brankáře Paťhy a, nebo mimo brankovou konstrukci. Vyrovnání přinesla až 72. minuta, kdy po chytrém přehození vyběhnuvšího brankáře Paťhy dorazil do branky míč Jan Kmoch. Tatran se po inkasované brance ani pořádně neoklepal a v 74. minutě Jan Kmoch otáčel přízemní střelou na 2:1 pro Maraton. Takovou ledovou sprchu hráči Tatranu rozhodně nečekali. Poslední minuty zápasu to byl však právě Tatran, kdo měl herně navrch, avšak vyrovnávací branku ne a ne vstřelit. Když už to vypadalo, že Maraton z Červené Řečice odjede se třemi body, poslední akcí zápasu se Tatranu přece jen podařilo vyrovnat. Po dobře zahraném rohovém kopu a závaru před brankou Maratu dotlačil balon do sítě obránce Tatranu, Jirka Popovič a vystřelil tak pro svůj tým velice cenný a zasloužený bod. Oba týmy si tak spravedlivě rozdělily body za remízu 2:2, stejně jako v podzimní části sezony.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Osobně příliš překvapený dělbou bodů těchto dvou týmů nejsem. Tatran na Maraton zjevně umí a i nyní to dokázal potvrdit, ikdyž to vyrovnání přišlo za 5 dvanáct. Nespornou výhodou pro domácí byl i terén, na kterém se kterémukoliv soupeři hraje hodně těžko. Mám pocit, že s Tatranem se zvlášť teď na jaře bude muset počítat. Boje o záchranu by se jich týkat s vysokou pravděpodobností neměli a na to znovu ukopat první polovinu tabulky jistě mají.




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - J. Dýnek [-] - Z. Kubíček [-] - - D. Roubal [-] , V. Pulda [-] , J. Markvart [-] , T. Obranec [-] , F. Bouz [-] (66. J. Aldorf [-] ) , J. Popovič [-] , F. Košťál [-] (46. Z. Káva [-] ) , J. Duchan [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , M. Vacek [-] , T. Vaněk [-] , V. Vacek [-] , T. Vlček [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Podhráský [-] (46. K. Musil [-] )

ŽK: 50. Z. Kubíček - 20. M. Vacek , 33. B. Růžek , 60. T. Vaněk , 79. V. Vacek .
Hráči zápasu: J. Popovič , T. Obranec - J. Kmoch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TŮMA Petr - GAUPMANN Vít (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Tip: remíza

Tento zápas se těžko odhaduje. Červená Řečice minulý týden zaskočila silnou rezervu Žirovnice. Navíc na Maraton zahrát umí. Stále ale platí, že když se Pelhřimovský Maraton sejde, tak předvádí přesný technický fotbal, kde drží míč na svých kopačkách. Proto volím remízu.

Tip: výhra hostů