3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní zmar dokázal Čejov ukončit proti Lukavci


Branky


15

Porovnáme-li výsledky Čejova z podzimu a nyní na jaře, málokdo by uvěřil tomu, že jde o jeden a ten samý tým, který navíc neposílily ani neoslabily žádné příchody, či odchody hráčů. Jen za úvodní čtyři jarní kola si Sokoli připsali více proher, než za celý podzim, což o žádné herní pohodě nesvědčí. Tentokrát se ale vrátil zpátky ten silný Čejov, který soupeře po celou dobu přehrával a nakonec i po zásluze vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov svůj tlak v prvním poločase využít nedokázal

Na Čejovský pažit v dohrávce 14. kola v úterý na 1. máje přijel mladý tým z Lukavce. Především domácí potřebovali 3 bodový import jako sůl, prolomit jarní mizérii a odrazit se k lepším výsledkům Zabodovat by ale neuškodilo ani hostujícímu celku, který nadále musí řešit nepříjemné sestupové starosti o udržení v soutěži. Domácí jako mírný favorit vstoupil do začátku zápasu lépe, v prvních minutách donutili hosty hrát několikrát s vlastním brankářem a presinkem nutili hosty k chybám. Po jedné z nich se nakonec dostal ke střele Patrik Pech, kterého však vychytal hostující brankař Ludvík zákrokem konečky prstů vyrazil střelu na rohový kop. O pár minut později z hranice velkého vápna vystřelil jen těsně vedle domácí kapitán Ladislav Hložek. Hostům se nedařilo ohrozit bránu domácích, i když měli míč často na kopačkách, důsledná obrana včetně výborně hrajícího Romana Smrčky však nic nedopustila. V poslední minutě měl gól na kopačkách Jiří Rohovec, ale opět výborně zasáhl hostující David Ludvík na brankové čáře. V prvním poločase se tak fanoušci vstřeleného gólu nedočkali.

Příchod Lukáš Kratochvíla na hřiště přinesl i góly v síti Lukavce

Do druhé půle nastoupili domácí s jednou změnou, nastoupil Lukáš Kratochvíl, kterému se později podařilo ovlivnit stav utkání. V 65. minutě se po výborné přihrávce prosmýkl mezi dvěma obránci a nakonec dokázal i obstřelit vyběhnutého Ludvíka. 1:0 zasloužené vedení domácích. O 9 minut později opět Lukáš Kratochvíl zatopil hostující obraně. Bránící hráč Lukavce Ladislav Mládek dost nešetrným způsobem v pokutovém území kopl Lukáše Kratochvíla a dostal po zásluze červenou kartu. Penalty se ujal obvyklý exekutor čejovských Lukáš Moravec, a i přesto, že David Ludvík vystihl směr, střelec dokázal uklidit míč k levé tyči. Od této chvíle hra pomalu upadala, hosté zdecimovaní, domácí už nejspíše spokojení s výsledkem. Hostující ještě dvakrát zahrozili ale vsítit branku nedokázali a když se Pavel Nápravník napřáhl za hranicí velkého vápna, tak se domácí radovali potřetí, a naposledy, protože více gólové radosti už k vidění v tomto zápase nebylo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme se sešli snad poprvé za celé jaro ve slušném počtu. Celý zápas jsme byli takřka lepší, ale hosté byli i tak nebezpeční. Zápas pro nás strhl Kráťa (Lukáš Kratochvíl, pozn. redaktora) a jsme rádi za 3 body před nedělním derby s Jiřicemi.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - J. Rohovec [-] (46. L. Kratochvíl [-] ) , L. Moravec [-] (79. J. Cvrček [-] ) , P. Pech [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , J. Hložek [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , R. Smrčka [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - L. Mládek [-] , D. Wenemoser [-] (70. L. Krill [-] ) , V. Prchal [-] (79. P. Kuneš [-] ) , M. Merenus [-] , A. Mišoň [-] , V. Prchal [-] , J. Mařinec [-] , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , D. Kocour [-] (70. D. Vobořil [-] )

ŽK: 24. T. Marek - 27. M. Merenus . ČK: 74. L. Mládek .
Hráči zápasu: P. Nápravník , R. Smrčka - D. Ludvík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - SVOBODA Bohumil (N), PEŠEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Patrik Pech
Tip experta: výhra domácích

Jdeme do tohoto zápasu s tím, že chceme vyhrát. Prolomit bodový půst a začít na jaře opět sbírat body. Z hráčů Lukavce si musíme dávat pozor hlavně na Luboše Krilla, který umí zatopit obraně. Snad se nám podaří vsítit i vyšší počet branek.

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích