1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí utkání s Pacovem Ústrašín nezvládl


Branky


72. M. Šoula - 51. M. Zíka , 70. P. Miskai
0

Zápas od zápasu herně se zvedající Pacov narazil v jedenáctém kole na průměrný Ústrašín, který se k tomu aby mohl dosáhnout lepšího umístění v tabulce musí opírat alespoň o svou domácí půdu, kde může "Žlutá ponorka" porazit téměř kohokoliv. To však tentokrát nevyšlo. V první půli dokázali domácí silnějšího soupeře ještě udržet na uzdě, v druhém poločase však neodolali a na dva inkasované góly dokázali odpovědět jediným přesným zásahem, který ale na bodový zisk nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle o výsledku mnoho nenapověděla

TJ Slavoj Pacov "B", povzbuzený cennými výhrami nad Maratonem a na Budíně proti žirovnickému "béčku" vyjel nyní k utkání proti znatelně slabšímu soupeři. TJ FC Ústrašín se zatím motá v dolní polovině tabulky a připsat si alespoň dvě po sobě jdoucí výhry a zahájit vítěznou sérii se také nedaří, proto ani vidina utkání s rozjetým Pacovem pro klub nebyla nijak zvlášť povzbudivá. První poločas však žádnou gólovou radost nepřinesl. Ústrašínu se dařilo držet nerozhodné skóre, které se z minuty na minutu mohlo převážit na stranu kteréhokoliv týmu. Bodový zisk tak zjevně nebyl úplně nereálný, hlavně poté, co se za nerozhodného stavu odcházelo i do kabin.

Stav 0:0 vydržel jen šest minut, poté už Pacov vedení nepustil

Zatímco v prvním poločase dokázali hráči Ústrašína plnit bezchybně taktické pokyny a neinkasovat zbytečný gól, v tom druhém se dostavila nejspíše i ztráta koncentrace, která už v 51. minutě vedla k prvnímu gólu Pacova, o který se postaral Michal Zíka. Na koni tak náhle byli hosté, kterým vedení hned z úvodu druhého poločasu na venkovním hřišti náramně vyhovovalo. Domácí "Žlutá ponorka" zbraně ale v žádném případě neskládala, prosadit se pevnou pacovskou obranou se ale domácím vůbec nedařilo. Ani TJ Slavoji se dlouho nedařilo přidat potvrzující gól. Ten přišel díky Patrikovi Miskaiovi v sedmdesáté minutě. Domácí ale rychle přispěchali s adekvátní odpovědí na tento zásah, stav utkání na 1:2 snížil Martin Šoula. Navázat na kontaktní gól, který vykřesal jiskřičku naděje už ale nikdo v ústrašínských barvách nedokázal a vedení Pacova tak vydrželo až do konečného hvizdu rozhodčího. TJ Slavoj Pacov "B" si tímto vítězstvím tak připisuje již čtvrtou výhru v řadě a po nepovedeném startu sezóny je v kontaktu s čelem tabulky. To pro Ústrašín se tabulka vyvíjí mnohem hůře, šestá prohra v sezóně znamená pád nebezpečně blízko ke dnu soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Roli favorita Pacov sice i se štěstím, ale přeci jenom zvládnul. Po výhrách nad Žirovnicí a Maratonem tohle ale byl zdánlivě ušmudlaný tříbodový zisk, na to už se však nikdo ptát nebude. Zato Ústrašínu domácí zápas nevyšel, přesto však pořád ještě není žádný důvod k panice. Na boje ve spodní polovině tabulky už jsou v Ústrašíně zvyklí a pochybuji, že zrovna letos by tuto situaci neměli zvládnout. Otázkou zůstává, jak Ústrašín zvládne zbývající dva duely podzimu v Kamenici nad Lipou a doma se Žirovnicí.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
R. Hájek [-] - P. Nápravník [-] , D. Starý [-] , M. Šoula [-] , T. Jírů [-] (54. P. Seknička [-] ) , T. Kubiska [-] , Š. Tůma [-] , J. Kott [-] , O. Habáň [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Přibyl [-] , R. Vítamvás [-] , D. Podolský [-] (46. O. Svoboda [-] ) , J. Rathouský [-] , M. Zíka [-] , J. Vlach [-] , P. Gavrecký [-] , M. Pučálek [-] , P. Miskai [-] , L. Šlechta [-]

ŽK: 70. Š. Tůma - 70. M. Zíka , 76. P. Miskai .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - NOVÁK Petr (N), KEROUŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.