Vypjatý závěr Počátky o vedení nepřipravil


Branky


0

Druhé největší překvapení Poutník ligy 2017/2018 (po Obratani, jejíž špatné výsledky nepřestávají udivovat) SK Jiřice, vyrazily do Počátek, které se začínají herně pomalu zvedat a vzdalovat ode dna tabulky. Utkání, které nemělo favorita čekalo dlouho i na první gól, který padl až ve druhém poločase do sítě Jiřic. Napětí přinesl ovetřený závěr utkání, kdy ve dvou minutách padly dva góly, pokaždé však do jiné brány a z domácí výhry se mohl radovat Spartak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas gól nepřinesl

Úvod zápasu patřil domácím Počátkám. Ty se dostávaly často k míči a od soupeře, který se prezentoval hodně rozháraným a neurovnaným výkonem, měly i dostatek prostoru k vytváření si náznaků šancí, které ale ke gólu nedospěly. Asi největší šanci prvního poločasu měly Počátky, kdy ze závaru ve vápně jeden z domácích hráčů vypálil nebezpečnou střelu, kterou ale vykryl brankař Zabloudil. Po půlhodině hry domácí mírně polevili, Jiřice se mnohem více dostávaly k míči a z toho plynoucích i menších šancí, několik nákopů za obranu, ani to ale gólovou radost nepřineslo a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Domácí si nakonec dokázali poradit a vyhrát

I druhý poločas byl z počátku vyrovnaný, se šancemi na obou stranách. Štěstěna se ale přeci jen přiklonila na stranu domácího Spartaku. Útočná hvězda počáteckých, Radim Mekuta vystřelil a i díky teči překonal lobem brankaře Zabloudila a zařídil domácím vedení. Stále otevřený zápas dlouho žádný další gól nepřinesl, o to divočejší ale byl jeho konec. Jiřice vsadily vše na jednu kartu s tím, že nemají co ztratit a vytáhly se do útoku. Místo vstřelení gólu ale přišlo inkasování, kdy Martin Pavlíček zvýšil vedení na 2:0. Čisté konto se ale Počátkám udržet nepovedlo, protože v nastaveném čase skóroval na druhé straně i Martin Petřík a to i přesto, že domácí pomezní rozhodčí zvedl praporek pro offside, který ale hlavní arbitr odvolal. Na konečné výhře TJ Spartaku už se ale stejně nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Vyrovnaný zápas s několika dobrými příležitostmi na obou stranách. Když už se zdálo, že zápas spěje k zasloužené remíze, plácl domácí útočník z dvaceti metrů do míče a ten poněkud šťastně přeloboval našeho brankáře. Hru jsme pak museli otevřít, ale místo závěrečného tlaku jsme znovu inkasovali.



Sestavy


TJ Spartak Počátky
J. Sálus [-] - M. Žižka [-] (46. T. Pavlíček [-] ) , T. Váňa [-] , L. Matys [-] , M. Tesař [-] (89. P. Zadák [-] ) , R. Měkuta [-] , O. Lisý [-] , A. Kníže [-] , J. Doležal [-] (55. J. Poslušný [-] ) , M. Pavlíček [-] , Z. Mocek [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] , P. Novák [-] (75. M. Petřík [-] ) , P. Tůma [-] , M. Hájek [-] , M. Trnka [-] , M. Novák [-] , T. Jůzl [-] , P. Hložek [-] , M. Jirků [-] , J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-]

Hráči zápasu: M. Pavlíček , R. Měkuta - M. Hájek , R. Zabloudil .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - BRÝNA David (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.