Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střetnutí dvou těžkých vah zvládli lépe domácí


Branky


0

Šlágr kola Poutník ligy mezi TJ Slavoj Pacov "B" a SK Obrataň nabídl podle očekávání ofenzivní podívanou, málokdo ale čekal, že hned třetigólový příděl si s sebou domů odveze tým Obrataně, která před týdnem jasně smetla v derby Lukavec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrataň zaspala úvod a do zápasu se už nedostala

Již první minuty napověděly, jakým směrem se dnešní utkání mezi Pacovským "béčkem" a Obrataní bude ubírat. Pacov byl na hřišti zjevně lepší a svou herní převahu dokázali rychle zužitkovat, kdy vedení už v 8. minutě zařídil Marcel Pučálek. S odpovědí přispěchala Obrataň celkem rychle, ve 12. minutě skóre na 1:1 srovnal Petr Šimek. Žádné drama se ale nekonalo. Minutu na to Pacov vedl znovu o gól, který obstaral Luděk Šlechta. Ten stejný hráč měl v prvním poločase ještě jednu velkou šanci, tu ale nedokázal proměnit. Trápit to TJ Slavoj Pacov "B" však nijak zvlášť nemuselo. O dvougólové vedení se ve 35. minutě postaral Rudolf Doležal a nejen skóre, ale i průběh zápasu jasně hovořily o tom, že Obrataň se tentokrát z výhry nejspíše radovat nebude.

Druhý poločas a další dva góly do sítě Obrataně

Druhý poločas už byl zcela v režii domácího Pacova. Ten zápas proti tentokrát naprosto bezmocné Obratani bezpečně kontroloval, ba co víc, v poslední čtvrthodince přidal TJ Slavoj další dva góly. Nejprve se v 75. minutě prosadil po sólové akci Oto Svoboda a za tři minuty nadělil Obratani "bůra" Patrik Miskai. Pacovští si tak spravili chuť po nepovedeném představení z minulého týdne, kdy podlehli na půdě ambiciózního Čejova. Naopak SK Obrataň schytala nečekaný debakl, který je po vysoké výhře nad TJ Start Lukavec usadil zase rychle na zem. Tímto utkáním Pacov perfektně demonstroval předsezónní předpověď, že s výpomocí hráčů z "áčka" jsou schopni porazit kohokoliv a o postup do I.B třídy zabojovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Očekával jsem gólové hody, že by ale mělo jít o takto jednostrannou záležitost, s tím asi počítal málokdo. Po selhání v Čejově mě osobně tato výhra ze strany Pacova hodně překvapila, nicméně jinak než naprosto zasloužené vítězství domácích tento zápas ohodnotit nelze.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - R. Vítamvás [-] (27. O. Pražák [-] ) , M. Pučálek [-] , M. Zíka [-] , L. Šlechta [-] (74. J. Rathouský [-] ) , R. Doležal [-] (52. A. Pícha [-] ) , J. Vlach [-] , M. Dvořák [-] , P. Gavrecký [-] (70. L. Václavík [-] ) , P. Miskai [-] , O. Svoboda [-]

SK Obrataň
J. Kalina [-] - T. Lhotský [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , A. Vysiblo [-] (63. A. Pařil [-] ) , F. Hovorka [-] , P. Šimek [-] , L. Menšík [-] , P. Kudrnáč [-] , M. Vesecký [-] (63. M. Vlach [-] ) , R. Flígr [-]

ŽK: 54. A. Pícha .
Hráči zápasu: O. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - MAŘINEC Lukáš (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.