Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna vybojovala cenný bod v Kamenném Újezdu


Branky


0

 

Zápas celků, které jsou od sebe vzdáleny necelých 12 kilometrů, se dá považovat za derby. Oba týmy mají střídavé formy, ale především tým Kamenného Újezdu byl pro tento zápas favoritem.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů do poločasu

 

Kdo si myslel, že zápas začne opatrným oťukáváním, tak se mýlil. Hosté vsadili na dobrou obranu, domácí ale na nic nečekali a vrhli se do útoku. Hned v 8. minutě se po standardní situaci ujali hráči Kameňáku vedení, když Soukup hlavou otevřel skóre – 1:0. Ve 14. minutě tomu bylo jinak, tentokrát vyrazili dopředu zlatokorunští hráči a po rychlém útoku po levé straně zakončoval Štěpánek podél gólmana – 1:1. Ve 23. minutě se skóre měnilo potřetí. Aleš Černý napřáhl z dobrých 20 metrů a poslal domácí do vedení – 2:1. Zápas jako na houpačce, neboť Zlatka využila zaváhání domácí obrany a osamocený Steinocher se nemýlil – 2:2. Obrat přišel ve 41. minutě, kdy přišel faul ve vápně Kameňáku a pískal se pokutový kop. K tomu se postavil zkušený Homer a otočil na 2:3.

 

Vojtěch Mráz vyrovnal, více se domácím nepovedlo

 

Druhý poločas byl v režii domácích. Během patnácti minut si vytvořili dobré šance, ty ale pochytal gólman Schwarz. Až v 65. minutě unikl po pravé straně Mráz a střelou na zadní tyč srovnal na 3:3. Hosté se zatáhli do obrany a vyráželi do protiútoků, ty se jim proměnit nepovedlo. Ani domácí své další šance neproměnili a proto si oba mančafty připisují bodík do tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí týmu): Začátek zápasu byl v naší režii, snažili jsme se hrát aktivně a brzo otevřeli skóre. Hosté vsadili na obrannou taktiku a postupem času začali hrozit z nebezpečných brejků. Dostali i dali jsme tři góly, bod je pro hosty cenný za nesmírnou bojovnost. My můžeme litovat neproměněných gólových příležitostí.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (asistent trenéra): Po nepovedeném domácím zápase s Novou Vsí jsme si chtěli dát pozor na začátek zápasu, což se opět nepovedlo a po špatném vyřešení rohu domácích jsme opět lacino zkraje prohrávali. Kluci ovšem nesložili zbraně a směrem dopředu jsme byli v prvním hodně nebezpeční, kdy domácím dělali problémy především Fuciman a Homerem. Ve druhém poločase domácí přeskupili řady a byli jsme místy pod velkým tlakem. Problémy nám dělal především rychlík Fišer, směrem dopředu jsme sice něco málo měli, ale již tomu chybělo kvalitní předfinální řešení. Z mého pohledu byla první půle velmi kvalitní z obou stran, ve druhé jsme již na míči dost zaostávali a bylo tam několik závarů, kde jsme měli i kousek štěstí. Za dobrý výkon chválím vepředu hrajícího Fucimana a vzadu to výborně organizoval a ”četl “ Weinhard. Příští týden hrajeme doma o důležité body s Boršovem a snad bude, tento výsledek, pro kluky povzbuzením.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] (46. D. Průdek [-] ) , P. Fišer [-] , O. Bělohlav [-] (82. J. Havlíček [-] ) , P. Pavlis [-] , R. Soukup [-] (46. V. Mráz [-] ) , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] , A. Černý [-] , J. Trummer [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - - M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] - M. Homer [-] , V. Rychtář [-] - P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] (38. P. Král [-] ) , D. Steinocher [-] , T. Weinhard [-] , J. Smrček [-] (68. D. Steinocher [-] ) , T. Gajdoš [-]

ŽK: 71. M. Štěpánek .
Hráči zápasu: P. Fišer - T. Weinhard , D. Fuciman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Frček Filip - MRÁZ Marek, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.