P. Šteyer 7.
P. Kolář 78. (vl.)
2:4
(1:1)
39. M. Ježek (p.)
52. M. Ježek (p.)
84. P. Hájek
89. P. Hájek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat, dvě penalty, vlastní gól i vyloučení - to vše nabídlo utkání Veselí na Dobré Vodě


Branky


7. P. Šteyer , 78. P. Kolář (vl.) - 39. M. Ježek (p.) , 52. M. Ježek (p.) , 84. P. Hájek , 89. P. Hájek
0

Domácí sice vedli, ale Veselí otočilo díky dvěma penaltám...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hejl podržel hosty důležitým zákrokem

V 11. kole I. A třídy mužů vyrazili hráči Lokomotivy na hřiště Dobré Vody u Českých Budějovic. Do první šance se dostali domácí, když po centru z levé strany hlavičkovali těsně vedle branky. O několik minut později domácí Šteyer samostatným průnikem přes dva hráče otevřel skóre zápasu na 1:0.


Po tomto gólu se veselští hráči začali tlačit dopředu. Hned první velká šance Ježka ale skončila nad domácí brankou, v další šanci Doležal střelou za hranicí vápna jen těsně minul tyčku. Naopak na druhé straně mohli hráči Dobré Vody navýšit vedení, když po rohu domácích Veselský brankář Hejl skvělým zákrokem vytěsnil míč z brankové čáry a po následujícím závaru před brankou se hostům podařilo dostat míč do bezpečí. V 39. minutě zahrál domácí obránce ve vápně rukou, k nařízené penaltě se postavil Matěj Ježek a s klidem tak srovnal skóre na 1:1. Před koncem poločasu mohl již zmíněný Ježek po samostatném úniku přidat další branku, ale nedokázal vyzrát na domácího brankáře Pauera.

Další penalta

Úvod druhého poločasu patřil hráčům Lokomotivy, kteří ovládali hru a po faulu ve vápně na Hájka a další proměněné penaltě Ježka se ujali vedení. V tlaku na domácí branku pokračovali hostující hráči i po gólu, když po krásné kombinaci ve středu hřiště zakončoval Frejlach, ale domácí brankář byl pozorný. O pár minut později po střele Mikesky za hranicí vápna pomohla brankáři Dobré Vody tyčka.


Po tomto tlaku se dostali do šance i domácí. Po levé straně se uvolnil Šteyer a stříleným centrem se snažil najít někoho ze spoluhráčů ve vápně, ale trefil jen veselského Koláře, od kterého se míč nešťastně odrazil do branky a stav tak byl srovnaný na 2:2.


V 79. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí hráč Červenka. V 84. minutě se skvěle z levé strany uvolnil do vápna Patrik Hájek a podařilo se mu prostřelit domácího brankáře a poslat tak hráče Lokomotivy do vedení. O pár minut později Hájek přidal další gól, když prostřelil brankáře Pauera z hranice vápna střelou k tyči a navýšil tak vedení o dvě branky. V druhém poločase podali hostující hráči skvělý výkon a proto si odvezli z Dobré Vody tři body.

 

ZDROJ: www.fklokoveseli.cz



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Tomandl [-] , M. Rosa [-] , P. Šteyer [-] , D. Hostek [-] , P. Červený [-] , M. Remiáš [-] , J. Lašák [-] , D. Hájek [-] , P. Choboda [-] (62. J. Justin [-] ) , P. Hoffmann [-] (42. J. Zourek [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - T. Frejlach [-] (86. D. Pícha [-] ) , M. Ježek [-] , E. Jasenský [-] , D. Čech [-] , D. Doležal [-] , V. Kotyza [-] (47. P. Kolář [-] ) , J. Mikeska [-] , P. Hájek [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 38. P. Choboda , 46. M. Rosa , 72. P. Červený - 81. E. Jasenský , 86. M. Čížek . ČK: 79. P. Červený .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rinth Jan - TAUBER Lukáš, ZAVADIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.