D. Rieger 33. (p.)
F. Škarda 36.
3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy ztratily dvoubrankový náskok, útěchou jim byl bonusový bod po penaltách


Branky


33. D. Rieger (p.) , 36. F. Škarda - 41. J. Procházka , 54. D. Kašpar (p.)
0

Hostující Raková vstoupila do aktuálního ročníku 1. B třídy poměrně dobře, naopak Hřebenáři potřebovali po vysoké porážce v Radnicích zabrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty, proměněna ale byla jen jedna

V samotném úvodu ale tlačili hosté z Rakové a po jedné ze standardních situací musel ukázat fantastický reflex na brankové čáře domácí brankář Fous. O pět minut později už jásala voldušská tribuna, ale Hoblík v ideální pozici rozčeřil pouze ochrannou síť za rakovskou bránou. Volduchy se snažily dobře bránit a spoléhat na rychlé brejky. V jednom z nich se ve 12. minutě zjevil Rieger, ale zbrzdil se při zpracování přihrávky a jeho střelu včas zablokoval dobíhající obránce Sokola.  V 15. minutě to byl opět Rieger, který se zleva natlačil do vápna hostů a tvrdou střelou otřel balón o spojnici břevna a tyče!

 

O dvě minuty později pak pálil z dvaceti metrů Jan Černý, gólmana Rakové ale nepřekvapil. Ve 20. minutě se pak před hostujícím brankářem zjevil Pernica, ale skóre otevřít nedokázal. Ve 24. minutě se děly věci ve vápně Volduch. Hráč Rakové se uvolnil na pravé straně vápna, jeho centr se otřel o ruku domácího beka a pískala se penalta! Slabou střelu ze značky pokutového kopu ale brankář Fous nohou zneškodnil, k dorážce se už hosté nedostali. Tento moment vlil trochu krve do žil domácím hráčům a opticky vyrovnali hru. Ve 33. minutě vlétl do vápna Rakové Pernica, byl sražen a kopala se penalta i na druhé straně. Tu David Rieger bezpečně proměnil a poslal Volduchy do vedení – 1:0!

 

Ve 36. minutě to byl opět Rieger, který pálil tvrdě z hranice vápna, brankář Sokola střelu neudržel a dobíhající Škarda doklepl balón do odkryté branky – 2:0!

 

Zdálo se, že Volduchy míří za třemi body, ale Raková zvýšila tempo a domácí měli problémy. Ve 41. minutě zaspal levý kraj obrany Volduch, centr před malé vápno našel až hostujícího J. Procházku, jenž dorazil míč do sítě – 2:1! Ve 45. minutě měla Raková velmi dobrou možnost vyrovnat. Z hodně přísně nařízeného trestného kopu ale orazítkovala jen břevno Fousovy svatyně.

Brankář Fous vychytal domácím bodový zisk

Druhý poločas začal pod taktovkou Rakové, domácí bránili a opět se snažili o brejky. V 54. minutě propadl lehký míč mezi stopery Volduch, požár se jal hasit obránce Přibík, ovšem jen za cenu faulu v pokutovém území. Pod Chlumem tak byla k vidění již třetí penalta, z toho druhá v prospěch Rakové. Tu již hostující Kašpar proměnil a bylo vyrovnáno – 2:2!

 

V 57. minutě mohli jít hosté dokonce do vedení. Skvělý reflex ale opět předvedl brankář Fous a šanci zabránil. O minutu později pak podnikli rychlý kontr po levé straně Hřebenáři, balón ale vykopl z brankové čáry obránce Sokola Raková. V 62. minutě to na tribuně jenom zahučelo. To se napřáhl ke střele z trestného kopu Hoblík a doslova o centimetry minul hostující bránu. Pak už zase hrozili hosté.

 

V 65. minutě zmatky v defenzivě Volduch vyústily v další nastřelené břevno Fousovy branky. Po sedmdesáti minutách tempo hry opadlo na obou stranách, až v poslední pětiminutovce zahrozila znovu Raková. V 85. minutě vytáhl skvělý Fous nebezpečnou křížnou střelu a v poslední minutě hosté opět rozezvučeli konstrukci domácí brány. Skóre se ale už nezměnilo, a tak přišel na řadu penaltový rozstřel. 

Fous potvrdil výborný výkon

V něm excelovali nejen střelci Volduch, ale také brankář Fous, který zneškodnil rovnou dva pokusy hostů. Bonusový bod navíc tedy zůstal ve Volduchách. Jako hráče utkání lze jednoznačně označit domácího gólmana Jakuba Fouse.

 

AUTOR: Jan Vild



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , D. Rieger [-] (87. L. Straka [-] ) , R. Pernica [-] , V. Černý [-] (75. J. Nedorost [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , T. Vondrášek [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - P. Vohár [-] , P. Procházka [-] (46. J. Rottenborn [-] ) , P. Smitka [-] , M. Jedlička [-] , A. Vrba [-] , J. Bartoš [-] , L. Bůcha [-] , D. Kašpar [-] , M. Reitspies [-] , J. Procházka [-]

ŽK: 54. J. Přibík , 64. F. Melka - 69. J. Rottenborn , 81. J. Bartoš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kalík Michal - HRABĚTA Jan (N), BĚLE Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.