4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov inkasoval po 348 minutách, ale jeho série výher pokračuje


Branky


7. E. Molek , 22. P. Braun , 32. P. Braun , 84. T. Vacek - 68. J. Hlůžek
0

Domácí předvedli výborný výkon a zaslouženě slavili tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěšov šel do vedení

 

Za nepříznivého počasí zajížděli Pačejovští do vzdáleného Chotěšova, kde chtěli navázat na předchozí domácí zápas, který jim přinesl důležité dva body. Od prvních minut bylo zřejmé, kdo je tady doma. Domácí hned v první minutě mohli jít do vedení, kdy se před brankářem objevil zcela sám Molek, ale přestřelil. Tentýž hráč dostal ještě jednu šanci v 7. minutě, kterou už dokázal přetavit ve vedoucí gól. Domácí byli po celý poločas lepším týmem. Další branka přišla ve 22. minutě, kdy se trefil po sóle Braun a navýšil vedení na 2:0. Domácí hráli velice jednoduše, dlouhé balóny za obranu a rychlost útočníků byla doslova smrtící. Třetí gól přišel ve 32. minutě, kdy opět své sólo proměnil velice agilní Braun a zvýšil zaslouženě na 3:0. Pačejov byl zralý na ručník. Za celý poločas neprověřil domácího brankáře. Jeho náznaky šancí vyřešila spolehlivá obrana domácích. Kdyby hosté dostali za poločas bůra, asi by se nikdo nedivil.

Po brance na každé straně

 

Do druhého poločasu nastoupili hosté o poznání lépe. Na domácích bylo patrné, že budou pouze bránit třígólový náskok a budou čekat na brejky. Hosté museli do plných, což nebylo příliš jednoduché. Hosty nakopla 68. minuta, kdy se po lajně prosadil Milan Kubaň a poslal centr do vápna, kde domácí stopér špatně odkopl a následně se k míči dostal Hlůžek a snížil na 3:1. V této fázi zápasu Pačejovští věřili, že s tím ještě něco udělají. Měli častěji míč na kopačkách, ale vyloženou gólovku neměli. Kosmetickou úpravu zápasu udělal v 84. minutě po rohovém kopu domácí Vacek, který se hlavou trefil k tyči.

 

zdroj: http://www.sokol.pacejov.eu



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář, předseda klubu (pro sokol.pacejov.eu): O zasloužené výhře domácích rozhodl první poločas. Každý z nás by se měl zamyslet, kde se stala chyba. Jeden zápas odjezdíme po prdeli a další doslova odflákneme. Proč?



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - R. Šimka [-] , Z. Hönig [-] , P. Eret [-] - P. Znášik [-] (86. M. Bednář [-] ) , D. Grössl [-] (64. A. Štökl [-] ) , J. Schamberger [-] , P. Braun [-] , T. Vacek [-] - E. Molek [-] , M. Vítek [-] -

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - J. Hosnedl [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Klásek [-] (71. J. Kodýdek [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] (46. F. Sedláček [-] ) , P. Lávička [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 38. J. Ticháček , 42. V. Klásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - HUDEČEK Pavel, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.