3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov v ostře sledovaném derby složil reparát za dva body. Třaskavé utkání přineslo dvě vyloučení


Branky


0

Dlouho očekávané derby, před bohatou diváckou kulisou přineslo pohledný fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Kdo přišel, určitě nelitoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlehubr otevřel skóre

 

Fotbalové nasazení a zdravé jiskření dodalo zápasu od úvodního hvizdu ten správný říz. Pačejovské kombinace byly velmi pohledné, naopak hosté hrozili hlavně po křídlech a svou rychlostí dělali velké problémy domácí obraně. Právě z jednoho brejku se po straně doslova přehnal Šlehubr a z úhlu nekompromisní střelou překonal Ondru Štěpána. Že se nehrálo příliš v rukavičkách, se přesvědčil Pepa Ticháček, který byl už ve 20.minutě nucen střídat pro zranění.

 

Domácí mohli vyrovnat po hezké prostrkávačce na Vaška Stroleného, ale ten nedokázal zblízka prostřelit hostujícího brankáře. Kombinačně jsme na tom byli o něco lépe, ale finální střela chyběla. Hosté ve 33.minutě zahrávali trestný kop, který přinesl jen strkanice v pokutovém území. Při jedné z nich kapitán hostí oplácel a udeřil loktem bránícího hráče domácích. Hlavní rozhodčí po poradě s pomezním udělil Michalu Polenovi červenou kartu a poslal ho předčasně do sprch. Hosté šli do deseti, ale na hře to nebylo poznat.

Červená karta pro Kábu

 

Nástup do druhého poločasu vyšel domácím skvěle. Hned po rozehrání se trefil Petr Bokr, který svým důrazem donutil obranu chybovat. Pak následoval doslova festival šancí na obou stranách. Nejprve těsně minul z dálky Vítek Panuška. Následovala největší šance zápasu. Po narážečce od Pepy Hlůžka se míč dostal k Vaškovi Kláskovi, který tváří tvář brankáři nedokázal střelu dostatečně umístit. Hosté na druhé straně mohli jít do vedení po sólu Chalupného. Pak se ve vápně mohl prosadit Šiška, ale jeho lob skončil vedle odkryté branky.

 

V 61. minutě fauloval na půlce František Kába, za svůj zákrok dostal druhou žlutou a následně uviděl červenou. Počet hráčů na hrací ploše se tak srovnal. V 73.minutě se hostům povedlo dostat do vedení, když se po levém křídle prosadil Chalupný a předložil tutovku Černohorskému. Branka vyvolala velké emoce, neboť hodně zaváněla ofsajdem. Domácí hráli v závěru vabank a štěstěna se tentokrát přiklonila na jejich stranu. V poslední minutě řádné hrací doby se do míče opřel Milan Kubaň a z dobrých 25 překonal bezmocného brankáře Hermanchaka. V nastavení mohli domácí zápas ještě otočit, ale dorážce od Kodýdka a Pavla Poleny chybělo opravdu pár centimetrů. Spravedlivá remíza.

Domácí ovládli penalty

 

Střelba ze značky pokutového kopu pak rozhodla, že bonusový bod zůstane v Pačejově. Štěpán totiž chytil dvě penalty Šiškovi a Hermanchakovi. Za domácí proměnili Panuška, Štětina, Kubaň a Kodýdek.

 

AUTOR: ZDENĚK VOSKA pro www.sokol.pacejov.eu



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - F. Kába [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , V. Strolený [-] (56. J. Klásek [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] (20. P. Polena [-] ) , P. Lávička [-] (77. J. Kodýdek [-] ) , M. Kubaň [-] , P. Bokr [-]

TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - J. Chalupný [-] , J. Prýmas [-] , J. Petřík [-] , J. Šebek [-] (86. L. Rada [-] ) - L. Černohorský [-] , V. Zoubek [-] (70. O. Skuhravý [-] ) , M. Šlehubr [-] , D. Pavlovský [-] (65. J. Šulc [-] ) - M. Polena [-] , J. Kubaň [-] (46. R. Šiška [-] ) -

ŽK: 33. F. Kába , 45. M. Kubaň , 77. J. Hlůžek - 26. J. Chalupný , 44. D. Pavlovský , 80. J. Petřík . ČK: 61. F. Kába - 33. M. Polena .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Kříž Lukáš - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.