Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé derby jasnou záležitostí


0

Tachov nemá v úmyslu ztrácet body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nestíhali

Na dvě stovky diváků si našly cestu na tachovský stánek a vůbec nemusely litovat. Na první branku musely čekat pouhých devět minut, kdy se po křídle probil Folejtar a jeho pas před branku našel zcela volného Bydžovského, který si jako správný kanonýr poradil na jedničku. Tentýž hráč byl blízko své druhé trefě ve 20. minutě, kdy společně s Habartem prověřil pozornost Dolejše, na které vyzrál až dorážející Folejtar, který tak zvýšil již na 2:0. 

 

Kontaktní branku měl na kopačce Malý, jenž ovšem nedal střele potřebnou razanci a Houdek bez problémů kryl. A naopak. Po standardní situaci našel před brankou Vyleta nekrytého Tušla, jenž poslal míč do sítě - 3:0. Čtvrtou branku měl na noze opět Bydžovský, ale branku přestřelil, a do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Další tři branky

Stříbro se k ohrožení soupeřovi branky dostávalo jen sporadicky, mnohem více se totiž proti silnému soupeři muselo soustředit na defenzivu - v další šanci například skoro na brankové čáře vykopával balón Pavlas. Na další střelu Marka Skopového, který div neprotrhl síť za bezmocným Dolejšem. Tomu zůstali oči pro pláč i při další krásné akci domácího celku, při které Habart potáhl míč po lajně a naservíroval do další gólovky Bydžovskému, jenž se tentorkát nemýlil.

 

Po šesté brance sahal po krásné individuální akci Vyleta, ale Dolejš vytáhl jeden z mnoha výborných zákroků. Nakonec ovšem přecijen musel míč ze sítě ještě jednou lovit. Na plac se totiž dostal obávaný žolík Čížek, jenž se do zápisu zapsal rovněž gólovou trefou, jež završila skóre na konečných 6:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Stříbro
Jakub Eliáš, hráč hostů: "Tentokrát jsme byli spíš takovým sparing partnerem. Soupeř byl prostě a jednoduše lepším týmem, Tachov je úplně někde jinde a my jsme absolutně nestíhali."



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] (64. L. Čížek [-] ) , L. Tušl [-] , J. Burda [-] , P. Vyleta [-] , M. Skopový [-] (82. D. Beneš [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] (69. R. Blatnický [-] ) , M. Ruda [-] (78. T. Landrgott [-] ) , L. Bydžovský [-] (74. P. Kořínek [-] )

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - J. Malý [-] , L. Zaoral [-] , A. Mikulovský [-] , R. Dyk [-] , P. Demjan [-] , T. Bůžek [-] , O. Pavlas [-] , D. Tůma [-] (39. A. Kohut [-] ) , J. Eliáš [-] (67. J. Petrlák [-] ) , J. Korynta [-]

ŽK: 44. A. Kohut , 82. J. Korynta .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Volf Michal - ŠLAJS Jakub, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.