1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Lub s Rokycany rozhodl první poločas


Branky


0

Brzký gól Luby nabudil, Rokycany ovšem do poločasu otočily a tři body si poté pohlídaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť

Domácí hráči vstoupili do utkání na výbornou. Po levém křídle se k vápnu dostal Voráč a přesným centrem našel spoluhráče Křížka, jenž poslal míč hlavou odrazem od země a tyčky za záda gólmana Špirocha, který se za míčem v síti jen ohlédl. Z vedení se ovšem Lubští neradovali dlouho, po čtvrthodině se k centru dostal Debellis a jeho načechraný balón do sítě usměrnil kapitán Hereit.

Ve 34. minutě na polovině hřiště vybojoval míč Vileta, posunul ho dopředu na Debellise, který v pádu poslal míč přesně na zadní tyč a jeho přesná muška zajistila Rokycanům poločasové vedení 1:2.

Šancí dost, gólů málo

Luby ovšem rozhodně netahaly za nijak zvlášť kratší konec provazu a druhá půle co se týče střeleckých příležitostí patřila jim. Nejprve štěstí vyzkoušel Raišl, ale Špiroch míč bez potíží chytil. Další příležitosti se domácím naskytly především po standardních situacích, kdy především rohové kopy zaváněly vyrovnáním.

 

Nejblíže mu byl Jan Voráč, jehož dobře mířenou hlavičku Špiroch se štěstím vyškrábl ze šibenice mimo tři tyče. Poté zahrozili i hosté, pojistku mohl přidat tradičně v ofenzivě silný Trojanec, který protentokrát nechal střeleckou mušku doma. A když se v závěru utkání po nevinně vypadjícím pádu zranil Čipera, který z utkání vyšel se zlomenou rukou, bylo jasné, že smůla se domácím odloupne z pat nejdříve příští víkend.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Z naší strany to byl dobrý zápas a bod jsme si určitě zasloužili. Šancí bylo dost, ale bohužel, koncovka nás tentokrát zradila. Více, než prohra, nás mrzí ztráta Čipery, který si zlomil ruku v poslední minutě."




Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - K. Křížek [-] , M. Lavička [-] , A. Čížek [-] , K. Veselka [-] - P. Čipera [-] , F. Sýkora [-] , J. Voráč [-] - D. Raišl [-] , P. Kvítek [-] (70. K. Šleis [-] ) , V. Koželuh [-]

FC Rokycany
M. Špiroch [-] - J. Ječmen [-] , J. Procházka [-] , J. Vaščák [-] (82. O. Varga [-] ) , V. Kopečný [-] (87. J. Vitouš [-] ) - K. Vileta [-] (80. M. Ineman [-] ) , M. Debellis [-] , J. Hereit [-] , M. Černý [-] - M. Trojanec [-] , J. Kořínek [-]

ŽK: 26. P. Kvítek , 55. J. Voráč , 68. V. Koželuh - 60. M. Debellis , 65. K. Vileta , 83. M. Černý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Janda Marek - MAROUŠEK Karel, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.