1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro urvalo dva body


Branky


0

Chotíkov si na domácím hřišti nedokázal poradit s oslabeným Baníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník dominoval

Baníkovský trenér Brouzda neměl před utkáním v Chotíkově lehké spaní - z různých důvodů chybělo hned šest hráčů základní sestavy, mimojiné například dříve prvoligový Lukáš Pleško či Jakub Korynta, a na zápas se tak vyrazilo pouze ve třinácti hráčích. Ani Chotíkov ovšem musel počítat ztráty, kdy v nominaci chyběla bratrská dvojice David a Martin Míka.

 

Do utkání jednoznačně lépe vstoupili hosté, kteří mohli jít do vedení hned ve druhé minutě, ale gólman Bejdák byl jednoznačně proti. V sedmé minutě mu ale odpor nebyl již nic platný, když zakombinovala dvojice Radoslav Dyk - Tomáš Bůžek a zakončující Dominik Tůma dostrkal míč do sítě. Druhou branku mohl přidat Ondřej Pavlas, který se opřel do míče svým typickým způsobem a rána orazítkovala břevno Bejdákovy branky.

 

A když se baníkovským nepodařilo skórovat ani při šanci Aleše Mikulovského a následném rohu, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro hosty.

Chotíkov dotahoval

Chotíkov si své nedostatky o poločasové pauze naplno uvědomil a do druhé půle vstoupil mnohem aktivněji. Odměnou jim byla řada velkých šancí, kdy například po Kučerově centru hlavičkoval sám na zadní tyči Vlk, ale netrefil. Po dalším centru z levé strany nedůrazně zakončoval Lopata a gólman Dolejš převedl fantastický zákrok. Střeleckou smůlu protrhl až Karel Schleis, jehož přesné zakončení znamenalo vyrovnání na 1:1.

 

V poslední minutě se do samostatného pniku dostal Dominik Tůma, ale chotíkovský Pechler chytře zatáhl za záchranou brzdu a místo velké šance přišla červená karta. Následný volný přímý kop zakončil Pavlas střelou těsně vedle tyče a následovaly pokutové kopy. Z těch vyšly po 13. sériích lépe hostující hráči Baníku, kteří vezou do Stříbra dva body.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "My jsme čekali, že navážeme na body z Domažlic. Kluky jsem nabádal k dobrému výkonu, ale přesto jsme do utkání vstoupili vlažně a první poločas jsme prospali, vedení soupeře mohlo být mnohem vyšší. Ve druhém poločase jsme se dostali do tlaku, měli jsme nějaké šance, vyrovnali jsme a v penaltové loterii, která byla nekonečná, jsme neuspěli."

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "Myslím, že se nám dařilo velmi dobře. Museli jsme se vyrovnat s velkou absencí, ale podařilo se nám to. Měli jsme spoustu šancí, které kdybychom proměnili, tak si vezeme domů tři body, ale ve druhé půli naopak soupeř nastřelil dvakrát tyč a remíza je v celkovém důsledku zasloužená."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - P. Kučera [-] , J. Fakan [-] (46. M. Lopata [-] ) , K. Schleis [-] (83. K. Rozboud [-] ) , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Končal [-] , M. Matas [-] (38. J. Bříza [-] ) , P. Zajíček [-] , J. Vlk [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - A. Mikulovský [-] , A. Šimek [-] (70. K. Blažek [-] ) , J. Eliáš [-] , P. Demjan [-] , T. Bůžek [-] (88. T. Mráček [-] ) , D. Tůma [-] , O. Pavlas [-] , R. Dyk [-] , R. Hřebík [-] , L. Zaoral [-]

ŽK: 39. M. Prais , 68. P. Kučera , 75. J. Bříza - 31. L. Zaoral , 61. A. Mikulovský , 65. R. Hřebík , 94. R. Dyk . ČK: 93. J. Pechler - 68. A. Mikulovský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Bína Roman - PETRŽELKA František, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.