Žihle má druhou výhru, překvapivě uspěla na hřišti favorita


Branky


1

Na jedničku se zatím v krajském přeboru daří dalšímu nováčovi - celku ze Žihle, který zavítal na hřiště ambiciózní celku Lhoty. Jak dlouho borcům z plzeňského severu vydrží postupová euforie? Galerii pro vás připravil fotograf Petr Kubíček.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žihle šla do vedení po nejasných situacích

Do utkání vstoupily oba celky velmi aktivně a především domácí mohli jít brzy do vedení. Po pěkné kombinaci se na malém vápně s míčem u nohy objevil Jakub Langer, ale místo střely na branku ještě volil přihrávku na spoluhráče, která si cestu ke svému cíli nenašla.

 

Podobně dopadl i krásný průnik Ondřeje Kotrnocha, jenž si pohrál ve vápně s hostujícími obránci a z brankové čáry hledal někoho na penaltovém puntíku, ovšem neúspěšně.

 

Prvního gólu se fanoušci dočkali až ve 22. minutě, kdy se po samostatném úniku, kterému předcházela diskutabilní ruka a nedovolený zákrok na talenta domácího mužstva Šroubka, který se ještě stále nesrovnal s agresvitou v dospělém fotbalu, prosadil Stanislav Peterka. Z následné na výrazy jistě bohaté diskuze si žlutý kartónek odnesl gólman Böhm a kapitán Černý. 

 

Inkasovaná branka sokoly naprosto složila a lhotští fotbalisté naprosto vyklidili hřiště. Z toho pramenil i druhý gól hostujícího celku, kdy se balón dostal do vápna, kde se k němu navzdory očekávání nedostal gólman Böhm, míč se po přihrávce hlavou dostal k Romanovskyymu, jenž poslal míč za záda bránící Šroubka. Následná debata ohledně možného ofsajdového postavení byla platná podobně, jako ta první, tedy vůbec.

 

Vyrovnání se nepovedlo

Lhota nechtěla darovat své tři body svému sokovi ze Žihle a do druhého poločasu vstoupila podobně aktivně, jako v prvním dějiství. Hráčům domácího celku se sice podařilo dosáhnout kontaktní branky, ta ovšem z vůle pomezní Hessové nebyl uznán.

 

A jelikož se další branky ani jeden z týmů do konce utkání nedočkal, tak všechny tři body putovaly do Žihle, která má na svém kontě po dvou utkáních výtečných pět bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Lukáš Böhm, hráč: "Začali jsme dobře, měli jsme dvě velké šance, ale poté jsme inkasovali laciný gól po naší chybě, kde chyboval ale i hlavní rozhodčí, který přehlídl hned tři nedovolené zákroky během dvaceti vteřin. Poté jsme se přestali koncentrovat a inkasovali jsme podruhé. Ve druhém poločase jsme se snažili, ale soupeř zaparkoval autobus a my si s tím nedokázali poradit."

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí týmu: "Opět jsme nebyli v kompletní sestavě, ale podali jsme opravdu výborný týmový výkon a v prvním poločase jsme šli do dvoubrankového vedení, které jsme uhlídali i ve druhém poločase. Soupeř si na výkon rozhodčího stěžuje dle mě naprosto neprávem, měl by si zamést před vlastním práhem."



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Koura Radim - MAZANEC Marek, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 8. 2017 13:41
První branku vstřelil Peterka a ne Čapek, pan rozhodčí má chybně zapsané jméno střelce v zápisu :)