L. Janka 29. (p.)
M. Zedník 60.
M. Paukner 65.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bříze se debut v soutěži podařil na jedničku


Branky


29. L. Janka (p.) , 60. M. Zedník , 65. M. Paukner - 27. M. Pivoňka
0

Luby nedokázaly ze hřiště nováčka soutěže odvézt ani jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Pravou nohou do krajského přeboru vstoupili domácí hráči, kteří po pěti minutách na hřišti mohli vést již 2:0, když se dvakrát sám před gólmanem Kalašem objevil Chocholatý, ale v obou případech vyšel jako vítěz lubský gólman, který měl při dorážce Zavadila i velké štěstí, když domácí borec netrefil odkrytou branku. 

Luby studená sprcha probudila a celek trenéra Smolíka se pro něj tradičně pustil do hry od podlahy a po jednom z ostřejších zákroku hostujícího Koželuha musel Macháček předčasně opustit hřiště. Zvýšená agresivita přinesla své ovoce ve 27. minutě, kdy centroval Čížek a volný Pivoňka hlavou poslal míč za záda opařeného Šimandla.

O pár minut později si v souboji stoperů ve vápně počínal lubský Vejskal nedovoleným způsobem a fauloval domácího Janku, který nařízenou penaltu sám proměnil. 

Bříza uzmula všechny body

Z kraje druhé půle se opět vyznamenal hostující Kalaš, který kryl Kračkovu střelu a následnou dorážku Chocholatého vytěsnil očima mimo tři tyče. Bříza se ale nadále tlačila do zakončení a odměnou jim byla branka na 2:1, když Sedlák našel ve vápně Zedníka, který svou premiéru v domácím dresu okořenil i vítěznou brankou. O pár minut později domácí vedení jeden upevnil Paukner, který využil nadýchaného Kračkova centru a hlavou překonal Kalaše potřetí. 

Ke konci utkání se osmělili i hosté, když se o korigování skóre snažil Pivoňka, ale jak gólman Šimandl, který střelu vyrazil na břevno, tak Paukner, který vytáhl dorážku téměř na brankové čáře, zajistili konečné skóre 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí domácích: "Do zápasu jsme vstupovali s jasným cílem -uhrát proti Lubům 3 body a kluci měli i zvýšenou motivaci proti soupeři. Po většinu zápasu jsme byli na hřišti lepším týmem, soupeř hrál hodně tvrdě, na což jsme byli připravení. I když soupeř skóroval první, kluci podali týmový výkon a skóre se jim podařilo otočit."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Proti Bříze se nám příliš nevedlo. I když jsme šli v prvním poločase do vedení, tak jsme ho nedokázali do poločasu udržet a ve druhé půli jsme inkasovali další dva góly, které rozhodli o tom, že si neodvezeme jediný bod."



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] , M. Paukner [-] - D. Sedlák [-] , J. Kraček [-] (82. M. Chocholatý [-] ) , M. Macháček [-] (20. V. Zavadil [-] ) , J. Sedlecký [-] (88. R. Šimice [-] ) - P. Chocholatý [-] (74. J. Němeček [-] ) , M. Zavadil [-] (54. M. Zedník [-] )

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - K. Veselka [-] , M. Lavička [-] , A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] - P. Čipera [-] , T. Bureš [-] (57. K. Šleis [-] ) , F. Sýkora [-] (71. A. Hosnedl [-] ) , J. Voráč [-] - V. Koželuh [-] , M. Pivoňka [-] (82. V. Sydorenko [-] ) -

ŽK: 34. V. Zavadil - 16. V. Koželuh , 28. P. Čipera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Homr Michal - KÖNIG Michal, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.