3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přímém souboji o čelo byly úspěšnější Jankovice


Branky


53. V. Šustr , 55. K. Němec , 75. K. Horníček (vl.) - 17. A. Horsák
0

Přímý souboj o první místo sledovalo 280 diváků,kteří se rozhodně nenudili......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku hráli hosté kombinačně lepší nátlakový fotbal.Už ve třetí minutě vyzkoušel brankáře domácích Býček.Ve 12.minutě měl velkou šanci navrátilec do sestavy po odpikání karetního trestu hostující Forró,když z pěti metrů nastřelil hlavou tyč.V 17 minutě vystřelil Horsák a zakroutil míč do šibenice, 0:1.Domácí se osmělili a ve 34.minutě vystřelil z pětadvaceti metrů těsně vedle Brázdil.O minutu později měl šanci Hruška,když jeho střelu z dvaceti metrů bravůrně zlikvidoval robinzonádou gólman Harásek na roh.Ve 42.minutě krásně vystřelil Doseděl,ale neproměnil.

Ve druhém poločase se hra otočila.Domácí zabrali a předváděli bojovný a přesný fotbal.V 53.a 56.minutě udělali hosté v obraně školácké hrubky.Toho domácí využili a otočili skóre zápasu Šustrem a Němcem na 2:1.Když si pak v 75.minutě vstřelil Horníček vlastní branku o vítězi bylo rozhodnuto.Jankovice tak nadále zůstávají v čele soutěže.



Sestavy


TJ Sokol Jankovice
P. Remeš [-] - L. Hruška [-] , M. Panáček [-] , Z. Silný [-] , F. Gahura [-] - J. Ulrich [-] , A. Mikulica [-] , V. Šustr [-] - R. Brázdil [-] , M. Večeřa [-] - K. Němec [-] (61. A. Mach [-] )

Babice
M. Harásek [-] - K. Horníček [-] , D. Horsák [-] , M. Harásek [-] , E. Horníček [-] - M. Škrabal [-] , A. Horsák [-] , K. Doseděl [-] - M. Forro [-] (63. R. Chybík [-] ) , F. Litoš [-] , L. Býček [-] (79. K. Bělíček [-] )

ŽK: 19. R. Brázdil , 86. L. Hruška - 78. K. Doseděl .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Králíček Pavel - VANDÍREK Lukáš, FRIDRICH Denis.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.