Ujčov přetlačil Strážek a slaví šestou výhru v sezoně


Branky


0

Ujčovští fotbalisté napravili zaváhání z Bohdalce a po zásluze získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ryba poslal domácí do dvougólového vedení

Hned v úvodu utkání bylo na domácích hráčích vidět nasazení a bojovnost, což na soupeře platilo. Po zemi kombinačně to zahuštěným středem nešlo a tak se domácí prosadili dlouhým nákopem, jmenovitě Zbyněk Mitáš poslal dlouhý, přesný pas za obranu, kde číhal Přemek Ryba a pohotově i se štěstím prostřelil golmana hostí 5. minuta - 1:0. Ujčov se zklidnil, zpřesnil a i nadále určoval tempo hry. Další přesný pas za obranu opět měnil skore, kapitán Pavel Mitáš vybídl opět Rybu a ten znovu nezaváhal 21. minuta a bylo to -  2:0. Hosty toto srazilo evidentně do kolen a jejich hra končila převážně před vápnem domácích. Když už však do vápna pronikli, byli velmi nebezpeční.V 39. minutě po hraniční ofsajdové pozici domácí golman Bureš podtrhl hráče hostí a kopala se pentle. Umístěný kop k tyči však fantasticky zneškodnil hrdina Bureš, který napravil své zaváhání. Do kabin tak šli spokojenější hráči Ujčova.

 

Druhá půle přinesla branky i napětí.

Ujčov vlétl do druhého dějství jako uragán. Po několika sekundách hry se skore opět měnilo, střela Michala Dvořáčka si našla cíl přesně 46. minuta 3:0. Hosté působili odevzdaným dojmem a pykali ještě jednou, míč vybojoval Pavel Němec, předal jej Rybovi, který jej naservíroval na zlatém podnose do vápna opět Dvořáčkovi a ten si poradil 52. minuta - 4:0.Zdálo se, že je rozhodnuto, domácí prostřídali sestavu a v poklidu si vyměnovali míč na své půlce vědomi si pohodlného vedení. Ráz utkání změnila situace ze 72. minuty po které se radovali i hosté po rohu přesnou hlavičkou Stanislava Lahodného -  4:1. Stražek ožil a tlačil se do zakončení, domácí znervózněli a hosté opět trestali, záložník hostí Stanislav Lahodný prošel středem až na vápno a krásnou střelou do šibenice snížil na - 4:2. Ujčov hrozil z brejků, nejprve domácí lodivod Jančík hned po dvou minutách na hřišti převzal krásný pas od kapitána Mitáše, ve vápně se uvolnil a z ložené šance ještě nahrál na volného Petra Mitáše, který trestuhodně přestřelil. Z dalšího brejku opět Jančík vybídl obloučkem za obranu Petra Mareše i jeho střela šla nad. Z další loženky opět netrefil Petr Mitáš a tak žolíci Ujčova vyšli střelecky naprázdno. Nemuselo je to však mrzet, hosté už svou dobrou šanci v 87. minutě také zazdili, obrat se tedy nekonal a zasloužené body pobral domácí Ujčov.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Před utkáním jsme řešili absence důležitých hráčů a s respektem a malou tréninkovou morálkou jsme vyhlíželi soupeře. Hráči, kteří nastoupili předvedli výborný výkon a ukázali jsme týmovou soudržnost. Hosté byli vyrovnaným soupeřem, efektivita byla na naší straně a slavíme zaslouženou výhru.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Zápas se nám moc nevydařil , rozhodně máme na víc , jenže dostáváme strašně moc jednoduché góle, které nás pak sráží do kolen a když už si vytvoříme nějaké šance, tak nás vychytá skvělý brankář, jako dneska výborně chytající Bureš.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - LOUKOTA Pavel (N), PIŠÍN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.