3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkov se dlouho držel na dostřel soupeře, závěr však o vítězi rozhodl


Branky


0

Situace v Budíkově skutečně není ideální. Stále více je zřejmé, že chybí absentující Lukáš Kavka, který umí být na hřišti pro soupeře hodně nepříjemný a v neposlední řadě i střílet góly. Jiného gólového hráče Budíkov bohužel nemá a to se vymstilo i tentokrát na půdě Pacova, kterému se sice také nijak zvlášť nedaří, nicméně zvládnout domácí utkání navíc ještě s posilami z "áčka", to muselo vyjít i kdyby nechtěli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzdorující Budíkov po půl hodině pokořil Martin Kostroun

Po opatrném začátku z obou stran získávali domácí postupně herní převahu, kterou mohli ve 13. minutě korunovat brankou, ale střela z trestného kopu skončila na břevně hostujícího Budíkova. Hosté se osmělili v 18. minutě, kdy povedenou střelu Pavla Paclíka z voleje zlikvidoval výborným zákrokem domácí brankář Pachta. Ke změně skóre došlo ve 27. minutě, kdy se domácí dostali do vedení. Po centru z pravé strany a několika odrazech od domácích i hostů skončil míč po střele Martin Kostrouna v budíkovské brance. Domácí měli v první půli herní převahu a několik šancí, tu největší zahodili ve 42. minutě, kdy neuspěl hráč domácích sám proti gólmanovi Havlovi, jelikož jeho lob skončil těsně nad brankou. V úplném závěru první půle kopali Budíkovští sérii rohů ale branku se jim vstřelit nepodařilo. 


Šance pro Budíkov na jakýkoliv zvrat padla 10 minut před koncem

Ze začátku druhé půle se hrál celkem vyrovnaný fotbal i s šancemi na obou stranách, ale žádná nebyla vyloženě gólová. Oba týmy se pokusily hru oživit střídáními, ale dál se hrálo především mezi vápny. Domácí se mohli dostat do dvoubrankového vedení z trestných kopů, ale míjeli branku, i když je nutno uznat že ne o moc. Pacovu se podařilo navýšit náskok v 83. minutě, po dlouhém nákopu se k míči dostal Luděk Šlechta a s přehledem vstřelil druhou branku domácích. Budíkov mohl vzápětí korigovat, Jan Zadina postupoval sám na brankáře, kterého obešel, ale jeho střelu do prázdné branky stačil domácí obránce zblokovat na roh, z něhož nejenže hosté branku neohrozili, ale domácí se dostali do rychlého brejku, který se jim nepodařilo dotáhnout do gólu. V 89. minutě se po nedůrazu hostující obrany a centru z pravé strany trefil křížnou střelou do šibenice domácí Patrik Miskai a tím zápas definitivně uzavřel. 




Ohlasy k zápasu



TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Neodehráli jsme úplně špatný zápas, přestože sváteční termín nám nedovolil jet v kompletní sestavě a domácí byli určitě kombinačně lepším týmem. Přesto se nám dařilo držet přijatelný výsledek až do závěru zápasu, bohužel máme nyní obrovský problém se vstřelením branky a vyrovnat už jsme nedokázali. Škoda těch dvou gólů ke konci, na druhou stranu jestli 1:0, nebo 3:0 je skoro jedno.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Zíka [-] (63. L. Václavík [-] ) , M. Kostroun [-] (46. M. Maršík [-] ) , J. Vlach [-] , O. Svoboda [-] , P. Gavrecký [-] (72. J. Rathouský [-] ) , M. Pučálek [-] (75. A. Pícha [-] ) , R. Buchar [-] (46. R. Doležal [-] ) , P. Miskai [-] , L. Šlechta [-] , J. Přibyl [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - F. Žáček [-] - Z. Kratochvíl [-] - T. Šeda [-] , M. Pekárek [-] (25. J. Novák [-] ) , M. Kovář [-] , J. Zadina [-] , P. Paclík [-] (73. D. Šeda [-] ) , O. Havel [-] , T. Janák [-] , J. Bleha [-]

ŽK: 42. M. Kostroun , 44. P. Miskai - 13. P. Paclík , 59. J. Zadina .
Hráči zápasu: O. Svoboda , L. Šlechta - J. Bleha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - MAŘINEC Lukáš (N), HAVEL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.