3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou rozdílných poločasů skončilo nakonec lépe pro domácí


Branky


0

Ve šlágru 3. hracího kola na sebe narazily dva značně silné týmy, které mají jistě ambice zakončit sezónu v první čtyřce. Úroveň zápasu této předpovědi i napovídala. Druhý poločas byl však zcela v režii domácí SK Horní Cerekev, která se po třech utkáních bez porážky drží na dosah prvnímu místu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vystřízlivění domácích přišlo už ve 4. minutě

Domácí byli na zápas natěšeni s cílem napravit ztrátu bodů z Lukavce, kde pouze remizovali 2:2, a upevnit si postavení v popředí tabulky. Tento plán dostal trhlinu už ve 4. minutě utkání. Zkušený útočník Pavol Gavrecký dostal v domácí obraně až příliš mnoho prostoru ke zpracování balonu a lišáckým lobem překonal Libora Chadima v bráně Horní Cerekve. Cerekvičtí ihned zahájili cestu za vyrovnáním a otočením výsledku a trpělivě dobývali hostující tvrz. Hrál se poměrně kvalitní zápas, přestože se téměř celý první poločas na hřiště snášely provazy deště doprovázené silnou bouřkou. Míč byl častěji na domácích kopačkách, ale bez kýženého efektu. Poté co domácí hráči Pavel Staněk a Jaroslav Serbus neuspěli ani ve stoprocentních gólovkách, šli hosté do šaten veseleji s vedením na své straně.

Domácí svou dominanci potvrdili i góly a zaslouženě vyhráli

Druhá půle byla jednoznačně v režii domácího týmu. Do soupeře se hráči Horní Cerekve zakousli a trpělivou kombinací se blížili vyrovnání. To mohl v 52. minutě zařídit Jakub Havel z nejvýhodnější standartní situace po faulu na jeho osobu. Penaltu ale poslal těsně vedle pravé tyče. Netrpěliví diváci se gólu ale přece jenom dočkali. Zhruba 25 metrů od brány si Štěpán Filsoch všimnul mírně vyběhnutého brankaře Pachty a prudkým obstřelem zajistil vyrovnání. Domácích bylo rázem plné hřiště a šikovnými kolmicemi se dostávali k zakončení. Po jedné takové šel sám na Jakuba Pachtu střídající Matěj Šimák a bezpečně proměnil. Přestože hosté začali fyzicky odpadat, neváhali využít každou příležitost k ohrožení domácí svatyně. Zejména díky aktivnímu Janu Zabloudilovi a jeho standartním situacím museli být domácí zadáci stále ve střehu. Třetí pojišťovací gól si Cerekvičtí schovali na samotný závěr zápasu. Tentokrát už se jakub Havel sám proti brankaři Pachtovi prudkou střelou k tyči dokázal prosadit a dal výsledku konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jíří Mezera (hrající trenér SK Horní Cerekev): Jsme rádi za tři body, soupeř byl kvalitní a dlouho držel naději na slušný výsledek. Hra týmu se začíná zlepšovat, stále se však trápíme v koncovce. Věříme hlavně v brzké probuzení střelce Jardy Serbuse. Zejména na venkovních hřištích, kde nemusí tolik šancí přijít, bude produktivita rozhodující.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Razima [-] (59. M. Šimák [-] ) , P. Staněk [-] , P. Biskup [-] (70. P. Chadim [-] ) , L. Loukota [-] (46. J. Koten [-] ) - Š. Filsoch [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-] - J. Serbus [-] - J. Plachý [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Zabloudil [-] , R. Vítamvás [-] , J. Přibyl [-] , J. Rathouský [-] , L. Václavík [-] , M. Pučálek [-] , M. Zíka [-] , P. Gavrecký [-] , O. Svoboda [-] , J. Černý [-]

ŽK: 17. J. Razima , 85. M. Šimák , 86. P. Chadim - 40. L. Václavík .
Hráči zápasu: Š. Filsoch , M. Kůta - J. Zabloudil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - OŠANEC Jan (N), MAŘINEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.