Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec kradl v Suchých Lazcích


0

Report nám přináší vedoucí hradeckého týmu René Černohorský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradecké mužstvo vlítlo do zápasu jako uragán a hned v 1. a ve 2. minutě se do velkých šancí dostával Matyáš Lichý po centrech Pavla Valenty a Richarda Lichého. Už ve 3. minutě se měnil stav skóre, kdy se po autu hostujícího Richarda Lichého dostal míč k Matyáši Lichému, jeho střelu ještě brankář domácích vyrazil, avšak pouze před hradeckého kanonýra Tomáše Krejsu, jenž napálil odražený balón do sítě. 0:1. Jenže již po třech minutách se stav vyrovnal, kdy Norbert Lichý ztratil na polovině domácích míč, rychlý protiútok se dostal až k šestnáctce Hradce, jedovatá střela skončila na tyči a následná dorážka Kožušníka už za zády hostujícího Tomáše Mrázka. Domácí mohli jít v 18. minutě do vedení, jenže centr do malého vápna jejich útočník napálil nad bránu. Ve 32. minutě se mohli radovat hosté, když Jakub Ondřej vyslal kolmicí vpřed Matyáše Lichého, jenže ten se tváří v tvář domácímu brankáři neprosadil. Obdobně dopadl i bleskový protiútok domácích, který ztroskotal na vyběhnuvším gólmanovi Hradce nad Moravicí Tomáši Mrázkovi. V 38. minutě kopali hosté rohový kop, kdy míč z kopačky Matyáše Lichého skončil na noze nabíhajícího, velmi dobře hrajícího Radka Holuši a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Hradec vedl 2:1. A to nebylo vše. Ve 43. minutě hráč menšího vzrůstu Martin Škrobánek vyhrál hlavičkový souboj, míč se dostal k Matyáši Lichému a ten jako dvorní nahrávač vybídl ke skórování Jakuba Ondřeje. Po jeho průniku do šestnáctky míč poslal po zemi kolem padajícího brankáře a rozesmutnil domácí hráče i jejich diváky. Za stavu 1:3 se tak odcházelo do kabin.

 

I druhý poločas začal pro hosty bezvadně. Ve 47. minutě kopal z poloviny hřiště přímý kop Marek Šimeček a jeho nákop dolítl na zcela volného Martina Škrobánka, jenž po zpracování míče dělovkou rozvlnil síť a Hradec již vedl 4:1. Pátý gól v sucholazecké brance skončil v 63. minutě, kdy z dobrých 35 metrů vystřelil Pavel Valenta a lehce tečovaný míč skončil za zády překvapeného domácího brankáře. Hradečtí v té chvíli nepochopitelně vyklidili prostor a umožnili domácím zápas zkomplikovat. Nejprve hráči ze Suchých Lazců v 65. minutě nastřelili tyč z přímého kopu, poté v 74. minutě po rohu nastřelili další tyč a v 83. minutě další standardní situace skončila na břevně. Tyto hrozby hradecké hráče asi nechaly chladnými, na polevení ve hře nezareagovali a tak zákonitě přišel trest v podobě dvou branek domácích v rozmezí 84. a 85. minuty, když se do lsitiny střelců zapsali Kostka, a po něm Adamčík. I když se snažili domácí hráči zápas ještě více zdramatizovat a snížit skóre či vyrovnat, toto se jim již nepodařilo a hradečtí si tak odvážejí z horké sucholazecké půdy velmi důležité a vydřené tři body. 

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu



TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Naše trenérské duo Vratislav Maisel a Martin Weinhold museli před zápasem čelit zapeklitému problému se sestavou, která se s ohledem na nepřítomnost několika hráčů musela podstatně změnit a k tomu po chvilce hry se zranil i další stabilní hráč Norbert Lichý. Chlapi však šli do zápasu s velkým odhodláním, i když respekt z domácích jsme měli a věděli jsme, že zápas nebude vůbec jednoduchý. Možná jsme soupeře zaskočili v úvodní aktivitě a nakopl nás k výkonu rychlý gól, přesto jsme se museli dost bránit a nebezpečné útoky domácích úspěšně zastavovala stoperská dvojice, skvělý výkon brankáře Tomáše Mrázka nebo smůla protihráčů v podobě nastřelených tyček a břevna. Pro naše mužstvo byl velmi důležitý konec poločasu a úvod druhého, kdy jsme dávali branky a získali jsme si potřebný náskok. Ač jsme v závěru docela polevili, zcela se nekoncentrovali na hru a dovolili domácím snížit a zápas zdramatizovat, bereme tuto výhru jako zaslouženou, vydřenou a odměnili jsme se tak několika desítkám našich přítomných fanoušků. Těm patří díky za jejich podporu a mému mužstvu velká gratulace za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Suché Lazce
Z. Lukša [-] (46. A. Židek [-] ) - M. Stárek [-] (25. J. Feher [-] ) , V. Šlesinger [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , M. Adamčík [-] , O. Vlha [-] , M. Havelka [-] , T. Herudek [-] (46. L. Pasterňák [-] )

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , L. Scholtz [-] (87. R. Dušek [-] ) , R. Lichý [-] , M. Šimeček [-] , R. Holuša [-] , M. Škrobánek [-] , J. Ondřej [-] (66. D. Škvára [-] ) , N. Lichý [-] (14. R. Kubánek [-] ) , T. Krejsa [-] , M. Lichý [-]

ŽK: 90. D. Laub - 30. J. Ondřej .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEIPEL Jiří - NEDĚLA Martin, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.