J. Vrátil 6.
P. Dědič 60. (p.)
P. Dědič 72. (p.)
J. Dujsík 85.
4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ředice otočily skóre


Branky


6. J. Vrátil , 60. P. Dědič (p.) , 72. P. Dědič (p.) , 85. J. Dujsík - 25. J. Nešický , 40. M. Bednár
0

Jak zápas probíhal? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším kole jsme přivítali Semanín, další domácí utkání, tak jsme si chtěli samozřejmě vykopat další tři body a posunout se výše v tabulce, po nástupu na hřiště to bylo jasně vidět a již v druhé minutě střílel Pavel Dědič, který bohužel přestřelil, hned v 6. minutě se poprvé do soupeřovi branky trefil Josef Vrátil a získal tak vedení na naší stranu, soupeř se téměř nedostal do šance a my jsme tlačili jak to šlo, ale né a né přidat další gól, trest za to přišel v 25. minutě, kdy po volném přímém kopu dorazil soupeř až za záda Drahoslava Drábka, který zaskakoval za zraněného gólmana, po této trefě jsme se opět snažili vsítit gól, ale všechny šance končili mimo bránu nebo v rukavicích gólmana, další trefa hostujícího týmu přišla ve 40. minutě a do šaten jsme odcházeli za stavu 1:2, který vůbec neodpovídal vývoji na hřišti.

 

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili aktivně a i díky pomoci soupeře jsme otočili výsledek po dvou odpískaných penaltách, které s přehledem proměnil Pavel Dědič a na konečných 4:2 upravil Jiří Dujsík, díky této výhře jsme se posunuli na 3. místo v tabulce, děkujeme fanouškům a doufáme, že nás přijdou podpořit i příští týden na hřiště Letohradu.

 

zdroj: http://www.horniredice.estranky.cz



Sestavy


FK Horní Ředice
D. Drábek [-] - J. Vrátil [-] , J. Dujsík [-] , V. Englich [-] , J. Klír [-] (73. M. Hrubý [-] ) , P. Dědič [-] , O. Mráz [-] (81. O. Šedivka [-] ) , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , D. Machatý [-] , P. Kopa [-] (46. J. Zběhlík [-] )

TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - M. Tomeš [-] , M. Dvořák [-] , D. Cindr [-] (71. M. Votřel [-] ) , M. Morkes [-] , M. Bednár [-] , P. Hajdari [-] , J. Nešický [-] , D. Flídr [-] , O. Kovář [-] , T. Herynek [-]

ŽK: 90. P. Dědič - 60. P. Šenkýř , 72. M. Dvořák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Morávek David - ZIEGLER Vratislav, SUCHOMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.