0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si smlsl na Kunžaku


Branky


0

Rezerva Suchdola zajížděla na hřiště do Kunžaku. Domácí chtěli konečně po třech neúspěšných zápasech zabodovat, ale jejich výkon bohužel opět nebyl dobrý a hosté je jednoznačně přestříleli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase se zdálo být po zápase

Při pohledu na tabulku slibovalo utkání souboj dvou přibližně stejně silných celků. Od začátku utkání byli jednoznačně aktivnější domácí. Vytvořili si více šancí a měli větší držení balonu. Suchdolu se kombinační hra moc nevedla. Ve 23. minutě si vzal vykopnutý balon suchdolský Lukáš Štěpánek, ihned se dal do útoku a v situaci jeden na jednoho přelobnul domácího golmana Kováře - 1:0. Aktivita Kunžaku nepolevila, avšak stále se nedařilo šance proměnit. Na to odpověděl Suchdol svými dvěma brejky v 37. a 39. minutě, z kterých také skóroval. Střelci byli Rostislav Gorný a Daniel Trmal. Poločas skončil bilancí 3:0 pro Suchdol.

Domácí se snažili ale branku to nepřineslo

Začátek druhé půle patřil hostům, ale poté opět převzali otěže domácí.  Ani tentokrát však Kunžak nedokázal branku vsítit. To se naopak povedlo, již podruhé v zápase, suchdolskému Danielu Trmalovi, který z brejku pojistil vítězství hostů v 85. minutě. Domácí ještě párkrát pohrozili, ale všechny snahy vždy zmařil golman hostů. Suchdol si tedy odnáší tři body a výhru 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Zápas se Suchdolem byl pro nás důležitý, věděli jsme, že už je potřebovat vyhrát. Vstup do zápasu tak i vypadal, byly jsme lepší, ale trpěli jsme v koncovce. Po obdrženém gólu jsme zůstali aktivní a dál se dostávali do šancí, bohužel jsme pořád nebyli schopní pořádně zakončit. Ale po dalších chybách se hosté dostali do dvou protiútoků a ty proměnili. Druhý poločas jsme chtěli co nejdříve skórovat, ale prvních 10 minut byli hosté poprvé v zápase déle na míči. Následně jsme opět hráli mi, ale teď už jsme naráželi na výborně chytajícího brankáře hostů. Hosté potvrdili ke konci zápasu další protiútok. Chlapy ze Suchdola nám dali lekci z produktivity, všechny góly dávali z brejků kdy šli sami na našeho brankáře. Teď se musíme zamyslet sami nad sebou, co se s námi děje, protože, tohle není normální.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Největší pozitivum ze zápasu je to, že jsme konečně proměnili větší procento šancí, které se nám naskytly. A samozřejmě také že si i s trochou štěstí, odnášíme důležité tři body.



Sestavy


TJ Kunžak
R. Kovář [-] - O. Vlásek [-] , J. Brunner [-] (84. J. Süssenbeck [-] ) , J. Brtník [-] (79. F. Kopřiva [-] ) , K. Winkler [-] , K. Loukota [-] , Y. Sulimenko [-] , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-] , K. Vopravil [-] (66. L. Janák [-] ) , Š. Peterka [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , L. Štěpánek [-] (25. D. Trmal [-] ) , P. Krejčí [-] , R. Šebesta [-] (60. P. Gladics [-] ) , M. Havelka [-] , F. Rácik [-] , L. Kuchyňka [-] (71. K. Trmal [-] ) , M. Matějček [-] , J. Brabec [-] (62. M. Čáp [-] ) , T. Potěšil [-] (79. J. Vochoska [-] )

ŽK: 3. D. Karpíšek - 17. P. Krejčí , 43. L. Kuchyňka , 47. R. Gorný .
Hráči zápasu: D. Trmal , V. Kanděra .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - LOULA Vladimír, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.