3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 15:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oloví konečně vyhrálo, vyšláplo si na Rychnov


Branky


0

Oloví se konečně začlo trochu zvedat. To jemně naznačil už jeho první bod po rozdělení z minulého víkendu, kdy obral lídra skupiny o umístění. Ale tentokrát se mu před domácími fanoušky dařilo ještě lépe. Hrál velmi dobře a dokázal svého osupeře přehrávat. Od začátku si budoval náskok a nakoenc dosáhl na celkem pohodlné vítězství 3:1. Marně teď vzpomínám, kdy naposledy Oloví zvládlo zápas takhle dobře. Je to výborná zpráva pro každého fanouška. Oloví se trochu zvedá a je pravděpodobné, že to bude ve skupině o pozice ještě možná zajímavé a trochu se to zamotá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví odcházelo do šaten s mírným náskokem

Už od prvních minut bylo jasné, že Oloví tentokrtá už nechce pocítit již detailně známou hořkost porážky. Letos už jich bylo dost a bylo na čase opět vyhrát. Tato obrovská motivace tak od začátku byla na hřišti opravdu výrazně cítit. Oloví bylo týmem, který určoval tempo, řídil hru a více vymýšlel. Rychnov se snažil hrát hlavně dobře z obrany a na rychlé protiútoky. Ani Oloví to ale zase zbytečně nehrotil oa nekomplikovalo. I domácí se totiž snažili tlačit skoro každý balón do vápna a v něm vyvolávat rozruch. A dařilo se. Rychnov si vytvořil za první půli opravdu málo a Oloví bylo nebezpečnější. Už v sedmnácté minutě navíc využil jedné z jeho šancí Daniel Reger, nejspíš nový lídr a střelecký tahoun mužstva, který potvrdil svou výbornou aktuální formou. Ve zbylých minutách už sice Oloví neskórovalo, ale mělo zápas pod kontrolou a drželo se honě u balónu. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0.

Oloví zvládlo vše zkušeně

Ve druhé půli se obraz hry neměnil a v podstatě by se dalo říci, že bylo jen otázkou času, kdy se Oloví trefí, i když je určitě pravdou, že v tu chvíli to tak nikdo nebral. Oba týmy byly stále ve hře a mohlo se stát cokoli, obzvláště při horší produktivitě domácích. Ale nestalo se. Oloví defenzivně zápas dál zvládalo, neinkasovalo a druhá branka Daniela Regera z sedmašedesáté minuty mu už dodala klid. Zbytek zápasu už se v podstatě jen v poklidu dohrával pod taktovkou domácích. Dlouho se pak nic nedělo, až teprve v závěru, kdy se v posledních minutách trefil ještě Karel Kreysa, který naznačil dramatický konec, ale Oloví hned z následující akce ihned rozhodlo gólem Tomáše Havlíčka. A tak nakoenc žádné drama nebylo. Oloví zaslouženě vyhrálo v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman: Řekl bych, že jsme dnes nastoupili ve výborné sestavě, přesně v takové, v jaké bychom chtěli hrát. Konečně jsme dávali góly, a tak jsme nakoenc i vyhráli. Rychnov ale přijel jen v jedenácti lidech, takže jsme déle vydrželi hrát a konečně přišlo sladné vítězství.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


SK Oloví
M. Rak [-] - L. Novák [-] , P. Trávníček [-] , R. Hofman [-] , D. Reger [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , T. Peleška [-] , F. Hrubec [-] , M. Erps [-] , L. Doboš [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - V. Verner [-] , S. Miler [-] , M. Peterka [-] , K. Kreysa [-] , L. Kóhler [-] , E. Klemm [-] , P. Čučman [-] , L. Onody [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - ŠUDÁK Jakub (N), MENTLÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku