1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 15:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava zůstává neporažena, ztratila ale první bod


Branky


0

Svatava po rozdělení soutěže na dvě části platí za neporazitelný tým. Proti Oloví se ale natrápila zatím nejvíce a svou výhru si vystřílela po výsledku 1:1 až v penaltách. Má tak další cenné dva body a na prvním místě je již pevnně se solidním náskokem. Oloví je na tom přesně opačně. Pro něj je tento bod prvním, ale i tak zstává zatím v tabulce beznadějně poslední. Tak uvidíme, zda se dokáže Oloví v dalších kolech ještě zvednout a vybojovat ještě nějaký ten bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bez branek

První půle byla divácky nezáživná. Od začátku se spíše bojovalo o míč. V tom se lépe dařilo Svatavě, která jej držela určitě více a snažila se trochu kombinovat, ale nedařilo se jí pronikat do vápna, a tak si v podstatě nic nevytvořila. Oloví zkoušelo nakopávat balóny a rychle přenášet hru, ale ani jemu se nikterak nedařilo. V první půli tedy žádná branka nepadla. Sudí udělil jen jednu žlutou kartu, kterou si už v sedmé minutě vykoledoval Rudolf Hofman. To už bylo ale vše. O bodech tak musela rozhodovat až druhá půle.

Nerozhodla ani druhá půle

Také ve druhé půli se hrál stále podobný fotbal. Svatava se snažila propracovat k šacím, ale stále jí něco chybělo. Oloví sázelo na rychlé přechody. A tentokrát už to konečně přineslo své ovoce. Během chvíle se do šance dostal Tomáš Havlíček a domácí nečekaně vedli. I nadále hráli dravě a snažili se zvýšit, ale marně. Svatava je kombinačně přehrávala a jejich pokusy si ohlídala. Samotné se jí ale ve vápně soupeře dlouho nedařilo. Přesto se nakoenc ve čtyřiasedmdesáté minutě dočkala. Trefil se Václav Jílek. Rozhodnout tedy měla až poslední patnáctiminutovka. Baník byl na koni, ale nakonec svůj obrat nedokonal. Avšak ani neinkasoval, a tak musley rozhodnout penalty. Pro Oloví to byl první bod.

Penalty pro favorita

Při závěrečné dovednostní soutěži už ale Oloví ztrácelo výrazněji. Vůbec se mi nedařilo, a Svatavě k zisku druhého bodu tak nakonec stačili proti jedné trefě soupeře jen tři zásahy. Druhý bod tak zaslouženě odvezli hosté. Domácí ale mají přeci jen konečně důvod trochu slavit.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Pro nás jsou dva body zlaté při ohledu na to, jak a v jaké sestavě jsme hráli. Výkon byl oboustranně špatný a pochvalu si zaslouží snad jen rozhodčí. Bylo nás přesně jedenáct, z toho tři brankáři, dva z nich museli do pole, což mluví za vše. Dnes jsme s dvěma body určitě spokojení.



Sestavy


SK Oloví
M. Rak [-] - P. Trávníček [-] , L. Svitič [-] , R. Hofman [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] (46. L. Novák [-] ) , D. Hilko [-] , T. Nestrojil [-] (66. T. Peleška [-] ) , S. Benešovský [-] , M. Erps [-] , L. Doboš [-]

TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - P. Kiss [-] (46. V. Jílek [-] ) , J. Tříska [-] , P. Popovič [-] , F. Hudec [-] , L. Pech [-] , A. Lídl [-] , D. Juhár [-] , R. Holub [-] , P. Harvalík [-] , M. Kasl [-]

ŽK: 7. R. Hofman .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - HRUBEC František (N), SALCMAN Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku