Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustkovec ostudně prohrál se Svinovem


Branky


0

Ve 28. kole byl oddíl TJ Vítkovice Svinov první se slušným náskokem. Pustkovci o nic nejde, jen o radost ze hry. Ale trenér Svinova Martin Beňuš před zápasem varoval, že když je mužstvo pár kol před koncem přeboru první, mívá problémy a tipoval remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Pustkovci v sobotu 30. května hustě pršelo a navíc hřiště neposekali, takže je z něj louka. A po úvodním hvizdu zahřměl i nefalšovaný hrom a hráči po sobě koukali, jestli rozhodčí náhodou nepřeruší zápas. Jenže nepřerušil a hrálo se dál. Svinov tlačil a Pustkovec přihlížel. Ve třetí minutě útočník Svinova po hezké akci přestřelil bránu. Ve čtvrté minutě se odbelhal ze hřiště Tanasis Pavlovský, který se zranil při rozcvičování a trenér Richard Fasan v dresu Pustkovce vyběhl do hry. V sedmé minutě Pustkovec vlažně zaútočil, nic z toho. Krátce poté Svinovští kontrovali, jejich útočník ve vyložené šanci napálil balón vpravo vedle brány Pustovce. Hosté se zatím jen zastřelovali a stále pršelo. V 15. minutě míč skončil pro změnu na levé tyči Pustkovce, ale v téže minutě znovu zahřmělo, tentokrát ovšem symbolicky. Šťastným  střelcem byl Jakub Polášek. Obrana Pustkovce to pak zabalila. Ve 20. minutě vystřelil levou nohou druhý gól pravák Vykoukal. Přízemní střelu umístil k levé tyči Pustkovce a brankář Gogela neměl šanci-2:0. O čtyři minuty se Vykoukal v šestnáctce Pustkovce s míčem u nohy ocitl úplně sám a měl tolik času, že se mohl Gogely zeptat, kam mu to šoupne. Obrana Pustkovce byla asi na rybách nebo kde.  Ani tři góly hostí však v prvním poločase nestačily a navíc přestalo pršet. Ve 28. minutě to bylo již 4:0, střelcem byl Manulák a ve 33. minutě na 5:0 zarovnal potřetí Vykoukal. Hráči Pustkovce zkrátka dnes nebyli v nejlepší formě. Vystřelili na bránu Svinova jen jednou.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, ovšem Svinov polevil. V 55. minutě brankář Svinova při pádu srazil i útočníka Svinova, následovala penalta a Pustkovec Halfarem snížil

 

na 1:5.  V 58. minutě Svinovští poprvé střídali, ze hřiště šel Bočiak, na hřiště Mičkal.  V 65. minutě uvíděl žlutou kartu Kováčik, který nechtěně srazil soupeře. Poté o minutu později Ožvoldu vystřídal Kotrla. Dál už se nic nestalo, hostující Svinov porazil domácí Pustkovec 5:1.          



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustkovec
Trenér TJ Sokol Pustkovec Richard Fasan: "Soupeř byl vyloženě lepší, moc šancí z naší strany nebylo. Kdyby aspoň kluci bojovali, ale někteří se na to úplně vykvákli. V jedenácti lidech se fotbal hrát nedá a s takovými soupeři nemůžeme pomýšlet ani na remízu."

TJ Vítkovice - Svinov
Trenér TJ Vítkovice Svinov Martin Beňuš: "Hráli jsme třeba bez Gacky, není to ostuda, jsem spokojený se třemi body. V prvním poločase tým bojoval, ve druhém polevil, protože neměl motivaci."



Sestavy


TJ Sokol Pustkovec
J. Gogela [-] - J. Demko [-] , V. Bajgar [-] , J. Guňka [-] , R. Chodinský [-] - D. Benda [-] - M. Halfar [-] , D. Kroščen [-] , M. Pščolka [-] , L. Drozd [-] , T. Tsiolas [-]

TJ Vítkovice - Svinov
P. Braun [-] - A. Cviertna [-] , T. Vykoukal [-] , O. Tešnar [-] , K. Pšenčík [-] - J. Jiričný [-] , L. Kováčik [-] , O. Bočiak [-] , M. Manulák [-] - J. Polášek [-] , P. Ožvolda [-]

ŽK: 65. L. Kováčik .
Místo: Pustkovec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.