5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesinské béčko vyhrálo s přehledem nad Unií Hlubina 5:1


Branky


0

Vřesinské béčko je v tabulce městského přeboru desáté, zatímco Unie Hlubina až předposlední. Prozatimní výsledky v tabulce odpovídaly dění na hřišti.

Sestava Vřesiny B: Vacek, Dyba, Kudela, Ineman, Homola,Kaluža,Livar (64. Janita), Horák, Seget, Kaňa (60. Menšík), Zbožínek.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset sice patřilo Hlubině, ale pak převzali iniciativu domácí. Ve 35. minutě přihrál Kaluža Inemanovi, ten  technicky obstřelil brankáře a otevřel skóre. O osm minut později Livar přihrál Inemanovi, ten Kaňovi a bylo to 2:0. Ve druhé půli se k míči dostal Seget a nádhernou brankou vymetl šibenici-3:0. Tato branka se líbila i slovenským fanouškům, kteří přijeli do Ostravy fandit na hokejové mistrovství světa. V 80. minutě se dočkali i hosté, když snížili na 3:1. Další branku dal opět Seget, když s přehledem dorazil míč vyražený brankářem. Poslední skóroval Kaluža z hranice šestnáctky, kterýpředtím dostal přihrávku Janity.     



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina B
"Opáčko souboje z minulého víkendu, kdy naše áčko vyhrálo na Hlubině, dopadlo opět lépe pro Vřesinu," konstatoval spokojeně trenér Vřesiny Josef Vincenci.:




Sestavy


FC Vřesina B
R. Vacek [-] - T. Kaňa [-] , L. Kudela [-] - J. Klein [-] , J. Homola [-] , T. Hruzík [-] , J. Seget [-] , J. Klein [-] , T. Lazarov [-] , M. Kaluža [-] - J. Horák [-]


Místo: Vřesina. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.