3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice padly v Újezdě


Branky


11. M. Laub , 75. R. Šimek , 80. R. Šimek - 20. J. Purkar , 50. D. Běláč
0

Kamenný Újezd na domácí půdě zdolal Kralovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první dějství

Domácí Baník Kammený Újezd, který se nachází na dvanácté příčce, přivítal na své půdě osmé Kralovice. Dal se tak očekávat velice vyrovnaný zápas a toho jsme se i dočkali. Domácí vstoupili do tohoto duelu lépe a byli aktivnější. V 11. minutě právě domácí otevřeli gólový účet, trefil se Milan Laub a poslal domácí do jednobrankového vedení - 1:0. Kamennému Újezdu však toto vedení dlouho nevydrželo. Hosté po inkasovaném gólu začali být nebezpeční a už o devět minut později se radovali z vyrovnávající branky. Ve 20. minutě se trefil Jan Purkar a bylo srovnáno - 1:1. Do poločasu už jsme viděli šance jen ojediněle a skóre se už po gólu Jana Purkara neměnilo. První poločas tedy skončil nerozhodně 1:1.

Radim Šimek hrdinou

Do druhé půle za vyrovnaného stavu nastoupili lépe hosté. Hned svou první šanci ve druhém dějství využili a ujali se vedení. V 50. minutě se do statistik gólově zapsal David Běláč a poslal Kralovice do jednobrankového vedení - 1:2. Dlouho to vypadalo že si Kralovice vedení uhájí, ale to by se musela z dnešního zápasu vymazat jejich nepovedená pětiminutovka od 75. do 80. minuty totiž Kralovice nejenže ztratily vedení, ale dokonce pustily soupeře do vedení. V 75. minutě vyrovnal skóre zápasu Radim Šimek a tentýž jmenovaný poslal Kamenný Újezd o pět minut poté do vedení. Jednogólové vedení si domácí ve zbývajících deseti minutách už pohlídali a mohou se radovat z cenných tří bodů po vítězství 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice B
Michal Wollráb (záložník): Zápas jsme si prohráli zase sami špatným bráněním, pořád stejná pohádka. Nejlepší hráč David Běláč



Sestavy


TJ Baník Kamenný Újezd
P. Krupica [-] - P. Hošek [-] , L. Schejbal [-] , M. Kraut [-] , M. Krbeček [-] - T. Svoboda [-] , M. Sochor [-] , L. Polák [-] , M. Laub [-] - M. Karas [-] (60. R. Šimek [-] ) - T. Zimmermann [-] (60. L. Hošek [-] )

TJ Sokol Kralovice B
J. Bodurka [-] - J. Houdek [-] , V. Domabyl [-] , J. Koudele [-] , M. Wollráb [-] , V. Frána [-] , M. Oršulák [-] (46. D. Běláč [-] ) , L. Prusík [-] , J. Purkar [-] , A. Havlíček [-] , M. Chvosta [-] (46. M. Bulín [-] )

ŽK: 1. J. Koudele .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - ŘEŽÁBEK Jaroslav (N), KRONĎÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.