Žihle vybojovala tři body


Branky


0

Ve vyrovnaném utkání nakonec dokázala Žihle zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný první poločas

V 16. kole se střetly týmy z opačných pólů tabulky. Třetí Žihle přivítala na své půdě výsledkově se trápící Trnovou, která se momentálně nachází na třináctém místě a bojuje o přežití v této soutěži. V dnešním deštivém počasí se ani jednomu z týmu nedařilo držet míč na kopačkách, souvislejší kombinace byly spíše vyjímkou. Z obou stran to byl hlavně boj o každý míč, ale šance jsme v prvním dějstvím neviděli. A tak prvních pětačtyřicet minut skončilo bezbrankovou remízou.

Jediná branka rozhodla

Prvních patnáct minut druhého poločasu se odvíjelo naprosto totožně s prvním poločasem. K vidění byl bojovný výkon obou mužstev, ale šancí bylo jako máku. V 64. minutě se k exekuci volného přímého kopu postavil tahoun domácího mužstva Daniel Kunt a s pomocí teče obránce Jana Skalníka dopravil míč do brány - 1:0. Trnové si větší gólovou příležitost nevytvořila, měla několik pokusů zpoza velkého vápna, s těmi si však domácí brankař dokázal poradit a tak branka Jana Skalníka byla tou jedinou, kterou jsme v tomto zápase mohli vidět.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch (předseda): Dnes to byla z obou stran nepřesná hra, hosté podali bojovný důrazný výkon, ale rozhodla 64. minuta kdy jsme se prosadili s pomocí teče a rozhodli tak o třech bodech pro nás. Nejlepší hráči Filip Půta a Jaroslav Flinkar




Počet diváků: 42. Rozhodčí: REIPRICH Václav - PROPPER Milan (N), KONČAL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.