3:1
(1:1)
22. D. Kunt (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný výkon Žihle na body nestačil


Branky


39. R. Šimek , 65. M. Laub , 89. P. Štýs - 22. D. Kunt (p.)
0

Kamenný Újezd si připsal první jarní tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušenější domácí mužstvo na výrazně omlazený tým soupeře v prvním poločase recept nenašlo

Hosté přijeli do Kamenného Újezda s výrazně omlazenou sestavou oproti domácímu zápasu s Dobříčí. Na hře hostů se to sice podepsalo, ale mladíkům se nedá upřít obrovská bojovnost. Tento zápas byl soubojem týmů ze středu tabulky a lépe do něj vykročili hosté, kdy se z pokutového kopu prosadil Daniel Kunt. Domácím se však podařilo odpovědět ještě do konce první půle a to zásluhou Radima Šimka. Do poločasové přestávky se už diváci v Kamenném Újezdu branky nedočkali a mužstva odcházela do kabin za smírného stavu 1:1.

Rozuzlení přišlo v poslední půlhodině

Obě mužstva se vrátila z kabin, aby se poprala o vytoužené tři body. Zápas byl velice vyrovnaný, šance byli k vidění na obou stranách a diváci marně čekali na další gól. Dočkali se až v 65. minutě, kdy Milan Laub poslal domácí borce z Újezdu do vedení 2:1. Hosté se museli snažit otevřít hru, dostali se do několika šancí, avšak žádnou z nich nevyužili. Na druhé straně se v 89. minutě prosadil Petr Štýs a pojistil gólem první jarní výhru domácích na 3:1. Další gól už nepadl a tak domácí Újezd se mohl radovat z prvních jarních třech bodů po výhře nad Slavojem Žihle v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch (předseda): Nastoupili jsme do zápasu s pěti dorostenci v sestavě, kteří odehráli zápas velmi dobře a s nasazením. Domácí byli, řekl bych, šťastnějším týmem. Ztráta bodu nás mrzí, ale s nasazením i hrou jsem spokojen. Chybělo štěstíčko. Nejlepší hráč byl náš kapitán Stanislav Bláha.



Sestavy


TJ Baník Kamenný Újezd
P. Krupica [-] - P. Hošek [-] (67. M. Hajduk [-] ) , L. Schejbal [-] (46. M. Kraut [-] ) , V. Fišer [-] , M. Krbeček [-] , R. Šimek [-] (57. P. Štýs [-] ) - T. Svoboda [-] (38. M. Karas [-] ) , M. Sochor [-] , L. Polák [-] , M. Laub [-] - T. Zimmermann [-] (67. J. Jánský [-] ) -

TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - D. Kunt [-] (46. J. Sedlák [-] ) , A. Worzischek [-] , V. Fink [-] (81. S. Tureček [-] ) , J. Tiesl [-] (15. F. Hořejší [-] ) , S. Bláha [-] , F. Půta [-] , L. Meiner [-] , J. Kubíček [-] , J. Skalník [-] , J. Fidler [-]

ŽK: 38. P. Hošek , 55. R. Šimek - 35. J. Fidler , 45. S. Bláha .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SOPR Dušan - PODZIMEK Petr (N), PŮTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.