Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hunčice nakonec udodaly oslabeného soupeře


0

První jarní kolo přineslo zajimavý souboj mezi Hvozdem a Hunčicemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první dějství

Na hřiště ve Hvozdě, kde zatím domáci v této sezóně uspěli za tři body jen jednou, přijel šestý celek tabulky z Hunčic. Na obou týmech byla znát nervozita po zimní přestávce a ani jeden z týmu nedokázal držet míč na svých kopačkách. V 7. minutě však odpískal rozhodčí Jiří Oliverius pokutový kop, ke kterému se postavil domácí Daniel Šlehofer a z penaltového puntíku se nemýlil - 1:0. V 18. minutě se hostující Pavel Dobrý dostal do šance a vyrovnal stav utkáni na 1:1. Do poločasu byli k vidění brankové příležitosti spíše ojediněle. Ani jeden z týmu se už v prvním dějství neprosadil a do kabin se tak šlo za smírného stavu 1:1.

Hunčice proměnili přesilovku o jednoho hráče v tři body

Ve druhé polovině zápasu se hostující tým začal více dostávat do hry a začal si vytvářet brankové příležitosti. V 54. minutě Pavel Hanzlíček převrátil misku vah na stranu hostí 1:2. Vedení trvalo devatenáct minut, kdy se prosadil domácí Tomáš Balada a srovnal krok s hosty - 2:2. Poté přišel již zmiňovaný inkriminovaný okamžik a to vyloučení Jakuba Schöna, který se po druhé žluté kartě poroučel předčasně pod sprchy. Hunčice dokázali oslabený Hvozd dostat pod tlak a ten následně proměnit v rozhodující branku Pavla Hanzlíčka v 84. minutě - 2:3. V 90. minutě se ještě prosadil střelec první branky hostů Pavel Drobný a uzavřel gólový účet zápasu na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Svornost Hvozd
Daniel Šlehofer (záložník): Utkáni bylo vyrovnané odpovídal tomu i počet šancí na obou stranách. Utkání rozhodlo vyloučení jednoho z našich hráčů. Hosté utkání zlomili dvěma góly v poslední desetiminutovce. Na rozjezd jara a po čtyřech měsících volna to určitě oba týmy odehráli s nasazením a touhou brát první jarní body. Nejlepším naším hráčem byl Tomáš Balada a za hosty Pavel Dobrý.

TJ Sokol Hunčice
Karel Cuchor (trenér): První poločas byl velmi nervózní na obou týmech byla znát zimní přestávka. Druhý poločas byl od nás lepší začali jsme se dostávat více do hry, měli lepší držení balónu a naše hra se celkově zlepšila. Až na pár krátkých úseků, kdy nás domácí tým dokázal potrápit v obraně, jsme celý druhý poločas měli ve svých rukou. Dokázali jsme domáci dostat podtlak a vstřelit branku na kterou ještě Hvozd dokázal zareagovat, ale na naše další dvě branky i díky vyloučení domácího hráče už odpovědět nedokázali. Nejlepším hráčem od nás byl Josef Končelík.



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Lego [-] - D. Jurinec [-] , J. Schön [-] , M. Reiprich [-] , T. Balada [-] , D. Šlehofer [-] , L. Valtr [-] , V. Venta [-] , F. Kolář [-] , T. Ceperko [-] , J. Běhounek [-]

TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - V. Brábník [-] , J. Voith [-] , T. Helmich [-] , J. Konarski [-] - J. Telekeš [-] (75. P. Hanzlíček ml. [-] ) , P. Hanzlíček st. [-] , D. Huml [-] (83. J. Boháček [-] ) , T. Huml [-] (64. J. Šutera [-] ) , J. Končelík [-] - P. Dobrý [-]

ŽK: 42. T. Ceperko , 62. J. Schön - 22. D. Huml , 63. P. Hanzlíček st. . ČK: 77. J. Schön .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - VENTA Vladimír (N), KELÍŠEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.