Ujčov zazářil ve Strážku a domácí vůbec nešetřil


Branky


0

Ujčov si výhrou ve Strážku uchoval teoretickou šanci na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov zvládl výborně konec poločasu

Ve šlágru kola se očekával pohledný fotbal. Domácí Strážek byl díky postavení v tabulce mírnější favorit zápasu, jenže hostující Ujčov má na jaře velmi dobrou formu, proto se očekávalo vyrovnané utkání.

 

Úvod zápasu patřil domácím hráčům, kteří byli aktivnější a snažili se o kombinační hru. Strážek si postupem času vypracovával gólové šance, jenže pětadvacetiletý brankář Ujčova František Bureš se překonat nenechal. Nejprve si poradil s pěknou střelou Šebka, o chvíli později zneškodnil také střelu Poláka a začal pomalu přiváděl domácí útočníky k zoufalství . Největší šanci si Strážek vypracoval ve 30.minutě, když po centru Poláka se dostal k míči kapitán Svoboda a jeho dobrou hlavičku vytěsnil konečky prstů na roh svým parádním skokem na brankové čáře znovu brankář Bureš a zachránil tak svému týmu skoro jistí gól. Po téhle situaci z ničeho nic hosté udeřili. V 36. minutě se ve velkém vápně dostal díky pomoci domácího stopera k míči Dvořáček, který na nic nečekal a ranou z první propálil brankáře z dorostu Urbánka 0:1. Pro domácí hráče to byl šok, jelikož to byla vůbec první střela na branku domácího týmu. O čtyři minuty později přišel pro Strážek další šok, po nedůrazu ve vápně se k míči znovu dostal Dvořáček a jeho druhou střelou zvyšoval už na 0:2 Jakoby toho nebylo pro domácí tým málo a o další čtyři minuty se prosadil i hostující kanonýr Hanák a zvýšil na 0:3. Ujčov si tak za první poločas vypracoval tři střeli na branku a z toho třikrát skóroval a jasně vyškolil domácí tým v zakončení .

Jiří Hanák si připsal hattrick

Po změně stran chtěl Strážek s nepříznivým stavem zápasu něco udělat, ale byl to znovu Ujčov kdo udeřil. A to hned ve 49. minutě totiž zvyšoval zase Hanák svoji tvrdou bombou z dálky 0:4. To už bylo i pro domácí borce příliš a zbytek zápasu se víceméně dohrával .Hosté přidali ještě jednu branku do konce zápasu. Strážek tak utrpěl největší porážku v sezóně a hosté z Ujčova potvrdili svoji formu na jaře.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Musím pochválit brankáře Ujčova Bureša, který potvrdil svoje kvality velmi dobrým výkonem a hlavně z začátku zápasu svůj tým několikrát podržel. Naopak náš tým pochválit nemohu . Znovu se nám vůbec nepovedl domácí zápas a utrpěli jsme tak nejhorší porážku v sezóně.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Do utkání aktivně vstoupil domácí favorit a nám pomohlo štěstí a výborný Bureš v bráně. Postupně domácí vypadli z role,znervózněli a my toho dokonale využili. Zbytek utkání jsme zkušeně dohráli a soupeře k ničemu nepustili.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - SVOBODA Miroslav (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.