Béčko Hamrů překvapivě obralo o body Strážek


Branky


0

O postup bojující Strážek nečekaně klopýtl na hřišti Hamrů B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Smejkal poslal Hamry do vedení

Za aprílového počasí nastoupili hráči Hamrů B a Strážku k zápasu lll. třídy. Zápas začal opatrně z obou stran, přesto do utkání vstoupili lépe domácí, kteří si byli vědomi kvalit hráčů Strážku, a proto  jim nechtěli dát ani metr hřiště zadarmo, zatlačili je na jejich polovině hřiště a z toho vypramenila série rohů  domácích, které obrana Strážku ubránila. Rovněž brankové příležitosti v podaní M.Smejkala a P.Vaška nebyli využity, ty vychytal brankař D.Lukášek. Posléze zahrozili i hosté sérii rohů a standartních situací s tímto si, ale poradila domácí obrana. No a když běžela 29.minuta zápasu, tak se do brejku z levé strany dostal M.Smejkal  a s trochou dávky štěstí propálil ten kulatý „nesmysl“ až do branky 1:0. Poté zahrozili opět hosté, ale žádné své akce nedotáhli až do konce, to samé můžeme říct i o domácích, takže poločasový výsledek zněl 1:0!!!

Domácí pečetili tři body střídajícím Zátopkem

Druhý poločas začal lépe Strážek , ale jejich akce končili na tentokrát  bezchybné obraně Kladivářů. Obrana hostů si počínala také dobře, takže moc vzruchu k vidění nebylo. V 56.minutě vystřídal domácí stratég legendu M.Smejkala, místo něho šel  na hřiště Tygr  A.Zátopek a ten se dokázal prosadit hned v 59.minutě zápasu, když po zahraném rohu napálil míč z voleje přímo k tyči 2:0. Tento pěkný fotbalový moment byl na dlouhou dobu poslední,  co se v zápase vlastně stalo. Poté se zápas hrál většinou ve středu hřiště (i vinou hrací plochy). Byl plný nepřesností a soubojů, ale vše ve stylu fair play, když už padaly žluté karty, tak na obou stranách většinou za diskuze s rozhodčím. Takže sečteno potrženo 2:0 konec, Hamry B si připsali první a doufejme, že ne poslední výhru v roce 2017.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Dneska zahráli všichni na maximum a hned je to znát i na výsledku. Doufám, že v těchto výkonech budeme nadále pokračovat!!! Všem děkuji za předvedený výkon!!! Jen tak dál!?

TJ Strážek
Cimbálník Josef: Domácí tým zaslouženě vyhrál tento zápas, hrál velmi silově a skoro do ničeho nás nepustil .



Počet diváků: 70. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PINKAVA Tomáš (N), ŠABART Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.