Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice jasně přehrály postupující Hlubinu


0

V souboji dvou nejvýše postavených týmů se radovali hosté z Kozmic. Až překvapivě lehce si dokráčeli k vítězství, které čtyřmi góly okořenil kanonýr Přecechtěl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání prvních dvou týmů tabulky vstoupili lépe hosté. Již ve 4. minutě Galus centrem našel Přecechtěla, který otevřel skóre utkání - 0:1. V 8. minutě bylo ovšem srovnáno. Trestný kop Bartoše se odrazil ke Gregorovi a ten rozvlnil síť za Bortlíkem - 1:1. Tento gól byl ovšem jediný světlý moment domácích v prvním poločasu. Poté vzal utkání do svých rukou opět Přecechtěl. Ve 26.minutě vrátil opět po centru Galuse vedení na stranu hostujícího týmu - 1:2. Poté se změnil v nahrávače, když jeho centr vyrazil Chudý pouze ke Starému, který si s míčem již věděl rady - 1:3. Ve 30. minutě odcentroval Pražák a Přecechtěl opět hlavou zvýšil na 1:4. Poločas zakončil nakrátko zahraný roh Husárika s Galusem do jehož stříleného centru vložil Přecechtěl hlavu a uzavřel poločasové skóre - 1:5.

Druhý poločas již tak bohatý na branky nebyl. Šance si vytvářeli především hostující fotbalisté, ale již nedokázali zvýšit skóre. Gólový účet utkání tak uzavřel již v 53. minutě Hyrník, který využil chyby jednoho z hostujících hráčů. Utkání od kterého se očekával vyrovnaný souboj tak mělo jednoznačný průběh a zaslouženě v něm zvítězili hostující hráči.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Viktor Olšovský (Hlubina): Poslední utkání sezóny nám vůbec nevyšlo. Kozmice byly jasně lepším týmem. V našem týmu dnes není koho pochválit. Snad jen Chudý ve druhém poločase byl v naší brance oporou.

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (Kozmice): Dnes jsme hráli dobré utkání. Je jen škoda, že o postup jsme přišli již v předchozích kolech. Všichni hráči, kteří v našem týmu nastoupili odehráli kvalitní utkání. Vyzdvihnout ovšem musím Přecechtěla a za výkony v celé jarní části Bortlíka.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
P. Chudý [-] - V. Olšovský [-] (75. J. Skýba [-] ) , J. Cinik [-] , M. Pavlačka [-] (46. P. David [-] ) , J. Holeczy [-] - O. Hyrník [-] , L. Bartoš [-] , O. Klíma [-] , D. Gregor [-] (46. A. Sýkora [-] ) - J. Schmutz [-] (46. R. Janda [-] ) , J. Krčmařík [-] (46. V. Neubauer [-] )

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - P. Lička [-] , L. Lesniak [-] , M. Daněk [-] , M. Procházka [-] - D. Pražák [-] , M. Galus [-] (73. P. Küffel [-] ) , R. Husárik [-] , T. Gai [-] (52. J. Burda [-] ) - V. Přecechtěl [-] (78. D. Rončka [-] ) , J. Starý [-]

Hráči zápasu: V. Přecechtěl , M. Bortlík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.