Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice si snadno poradily s Vřesinou


0

Darkovice na domácím hřišti s Vřesinou brzy prohrávali, ale do konce prvního poločasu stačili zápas otočit a nakonec vyhráli rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání přinesl překvapivý gól z kopačky hostujícího Kalmuse, který v 10. minutě otevřel skóre - 0:1. Domácí to ovšem nepoložilo do kolen a do přestávky zápas otočili. Nejprve ve 30. minutě Pavel Vyletělek tečovanou střelou vyrovnal stav utkání na 1:1 a v poslední minutě prvního poločasu Hajduček zajistil domácím poločasové vedení 2:1. Hosté si rovněž vypracovali ještě dvě šance, ale tyto již bohužel pro ně neproměnili.

Druhý poločas začali hosté opět aktivně, ale srovnat stav skóre se jim nepodařilo. V 74. minutě naopak zvýšil vedení domácích opět Hajduček - 3:1. Skóre utkání uzavřel v 82. minutě přesnou hlavičkou po rohovém kopu Poštulka - 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Štěpán Chlappek (Darkovice): Vřesina měla dobré nástupy do obou poločasů, kdy hrála aktivně. Celkově si myslím, že jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli.

FC Vřesina
Josef Vincenci (Vřesina): Škoda neproměněných šancí v prvním poločase. Utkání se pro nás mohlo vyvíjet mnohem lépe.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - J. Vyletělek [-] , D. Novák [-] , A. Rončka [-] , T. Popelek [-] (58. A. Tvrdý [-] ) - P. Vyletělek [-] , M. Burý [-] , T. Miketa [-] , L. Poštulka [-] - P. Tannenberger [-] (80. A. Pieknik [-] ) , M. Hajduček [-] (78. J. Timel [-] )

FC Vřesina
R. Vacek [-] - M. Janíček [-] , P. Janita [-] , J. Výšek [-] , .. Varga [-] - O. Babič [-] , J. Novák [-] , L. Ineman [-] , T. Hruzík [-] - A. Hloušek [-] , R. Kalmus [-]

Hráči zápasu: M. Hajduček , D. Novák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.