3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina si snadno poradila se Staříčí


Branky


0

Spousta vyložených šancí domácích a skóre 3:0, tak jednoduše by se dal popsat souboj Vřesiny se Staříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro oby týmy to bylo velmi důležité utkání. Hosté by se v případě výhry dotáhli na svého soupeře a namočili by jej do hry o sestup. Vřesina však šla do zápasu aktivně a určovala tempo hry. Do 15. minuty měli domácí několik šancí, ale bez využití. Ve 29. minutě se dostal míč na kopačku Kalmuse a ten otevřel skóre zápasu 1:0. Další tutovku spálil Tomáš Hruzík. Poté přestřelil skoro prázdnou branku i Aleš Hloušek hned dvakrát. Ve 40. minutě přišla krásná akce z levé strany. Míč šel od Hruzíka na Janitu, ten ho poslal podél branky a Hloušek už dával do prázdné branky - 2:0.

Ve druhé půli byla Vřesina dále aktivnější, ale pálila jednu šanci za druhou. Definitivní tečku za skóre utkání dal Kudela v 78. minutě, kdy zvýšil na 3:0. Zápas tak už byl rozhodnut. Hosté ještě měli šanci snížit skóre, ale přestřelili branku. Další tutovku domácích spálil Hloušek, když přehazoval gólmana, ale míč spadl jen na břevno.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Josef Vincenci (Vřesina): Dnes to bylo zasloužené vítězství našeho týmu. Mohlo být ještě výraznější, kdybychom proměnili některou z dalších šancí.

FK Staříč
J. Wiedermann (Staříč): Dnes nemůžu klukům upřít snahu a bojovnost. I když jim to fotbalově moc nešlo snažili se až do konce. To je pozitivní.



Sestavy


FC Vřesina
M. Wozniak [-] - L. Kudela [-] (83. J. Klein [-] ) , P. Janita [-] (69. L. Ineman [-] ) , J. Výšek [-] , M. Jakš [-] - M. Sasko [-] , T. Hruzík [-] , J. Novák [-] , R. Kalmus [-] (59. L. Mikulík [-] ) , V. Stuchlík [-] - A. Hloušek [-]

FK Staříč
L. Smetana [-] - P. Jukl [-] , P. Plichta [-] , P. Kocich [-] , S. Matula [-] - R. Řezáč [-] (44. V. Heryán [-] ) , S. Musálek [-] , J. Váňa [-] , R. Kempa [-] - D. Folwarczny [-] , R. Samek [-]

ČK: 25. M. Sasko - 25. P. Kocich .
Hráči zápasu: A. Hloušek , T. Hruzík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.