0:0
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice - Staříč


Branky


0

Krize Darkovic pokračuje...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním půločase byli lepším týmem domácí fotbalisté. Měli míč častěji na svých kopačkach a zatlačili hosty na jejich polovinu hřiště. Vyjma několika rohových kopů a standartních situací si ovšem vážnější příležitost nevypracovali. Hosté přijeli s defenzivní taktikou a tato se jim vyplácela.

Druhá půle už byla vyrovnanější. Hosté pomalu zjišťovali, že domácí jsou vepředu neškodní, začali podnikat nepříjemné útočné výpady a vytvářet si brankové příležitosti. Největší šanci měli v 60. minutě, kdy se odražený míč po rohovém kopu odrazil k Ondřeji Habernalovi a ten tvrdou střelou z voleje těsně minul bránu domácích. I v dalším průběhu utkání hosté dobře bránili a nedovolili domácím skórovat.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Štěpán Chlappek: Zasloužená dělba bodů. Na jaře jsme zatím úplně formy. Dnes jsme si snad nevytvořili ani žádnou gólovou šanci. Bez gólu se nedá vyhrát.

TJ SOKOL Václavovice
Martin Vítek: Dnes jsme přijeli s cílem hrát dobře do obrany, což se nám podařilo. Doufáme, že na dnešní dobrý výkon navážeme i v příštím domácím utkání, kdy přivítáme Dolní Lhotu a budeme konečně naplno bodovat.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - J. Vyletělek [-] , A. Rončka [-] (46. T. Popelek [-] ) , D. Novák [-] , A. Janoš [-] - M. Burý [-] , J. Voldán [-] , T. Miketa [-] , N. Chotár [-] (46. P. Tannenberger [-] ) - L. Poštulka [-] , R. Plaček [-] (68. M. Hajduček [-] )

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - P. Sládek [-] , J. Berta [-] , R. Žižka [-] , R. Ludvík [-] - O. Habernal [-] , P. Zezulčík [-] , T. Sládek [-] , P. Kuchařík [-] - R. Kozel [-] , P. Novotný [-]

Hráči zápasu: J. Vyletělek - L. Ometák , R. Žižka , P. Sládek .
Místo: Darkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.