0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice - Kozmice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání ve Fryčovicích vstoupili lépe hosté. Do 5. minuty dvakrát nastřelili břevno domácí branky. Nejdříve Janíkem hlavou, po rohovém kopu a poté Starým, který postupoval na domácí brankáře zcela sám. V následujících minutách se hra vyrovnala a hrálo se převážně mezi šestnáctkami. Domácí spoléhali na dlouhé míče, které ovšem k úspěchu nevedly. Do poločasu si vypracovali ještě hosté Pražákem nadějnou příležitost, ale jeho únik s následnou přihrávkou nenašel v šestnáctce domácích adresáta. Ve 40. minutě mohl domácí Šlosar otevřít skóre, ale v rozhodující chvíli míč poskočil a trefil jen hostujícího brankáře.

Ve druhém poločase obě mužstva začala hrát více po zemi. Začal to být zajímavější zápas pro oko diváka. Ovšem bez velkých brankových příležitostí. V 70. minutě měl hostující Starý šanci, jenomže po centru Galuse neměl z voleje přesně seřízená mířidla. Rozhodnutí utkání přišlo v 85. minutě. Dlouhé autové vhazování Galuse prodloužil Starý a Bílek hlavou rozhodl o vítězství hostujícího týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Fryčovice
Jan Šponiar (trenér): "Kozmice dobře posílily. Jejich kvalita je někde jinde než v podzimní sezóně. Dnes se tato kvalita ukázala."

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Pro nás byl rozhodující zákrok Bortlíka ve 40. minutě proti domácímu hráči. Dnes to bylo utkání bez velkých šancí. Nám se v závěru podařilo rozhodnout."



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - M. Hlavatý [-] , R. Zahradník [-] , A. Holub [-] , A. Rimel [-] (46. P. Janek [-] ) - L. Staněk [-] (74. J. Plesník [-] ) , M. Šlosar [-] (82. J. Vrtný [-] ) , M. Soško [-] , P. Žurovec [-] (61. R. Koloničný [-] ) - J. Rumel [-] , J. Pešek [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - P. Lička [-] , L. Lesniak [-] , M. Procházka [-] , J. Bílek [-] - D. Pražák [-] (71. A. Dihel [-] ) , R. Husárik [-] , M. Galus [-] , J. Janík [-] - J. Starý [-] (88. M. Daněk [-] ) , M. Hartmann [-] (80. T. Gai [-] )

Hráči zápasu: T. Ivánek - M. Bortlík .
Místo: Fryčovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.