2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2015 17:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 18. kola mezi Hatí a Velkou Polomí vítěze nenašla.


Branky


0

V dohrávce 18. kola v Hati to byl zejména ve druhém poločase souboj domácích hráčů s hostujícím brankářem Kozelským. Díky jeho výbornému výkonu si hosté nakonec odvezli důležitý bod v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili aktivně domácí fotbalisté. V 6. minutě se po akci D. Plačka dostal do dobré příležitosti Chmelař, ale neuspěl. V 10. minutě měl obrovskou šanci Olecký, ale vychytal jej Kozelský v hostující brance. V 15. minutě se již domácí mohli radovat. Míč šel po trase Machalla, Olecký až k Bortlíkovi, který otevřel skóre - 1:0. Poté začali hrát i hosté a vyplatilo se jim to již ve 20. minutě, kdy po centru srovnal P. Šmída - 1:1. Hra se vyrovnala a přelévala ze strany na stranu. Ve 38. minutě se hostujícímu P. Šmídovi povedla individuální akce a střelou ze 16 metrů otočil skóre utkání - 1:2. O dvě minuty později mohlo být srovnáno, ale D. Plačka vychytal Kozelský.

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako vyměnění. Přitlačili hosty a jejich polovinu a snažili se o vyrovnání. V 57. minutě se jim podařilo dopravit míč do hostující sítě, ale gól nemohl být pro postavení mimo hru uznán. O dvě minuty později se ocitl ve velké šanci D. Plaček, ale Kozelský byl opět proti. V 70. minutě se již domácí dočkali. D. Plaček tentokrát souboj s Kozelským vyhrál a srovnal na 2:2. Poté se osmělili i hosté, ale další gól již v zápase nepadnul. Domácí mohli zápas rozhodnout v 89. minutě, ale střídající Kuchař v šanci zaváhal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Pavel Šula (Hať): Dnes jsme byli lepším týmem a to zejména co se týká vytváření šancí, ale fotbal se hraje na góly. Bohužel pro nás hostující brankář dnes podal velmi dobrý výkon.

TJ Velká Polom
Josef Bartoš (Velká Polom): V prvním poločase si myslím, že jsme od vyrovnání byli mírně lepší. Druhý poločas ovšem nastoupili domácí jako vyměnění a bod jsme vybojovali díky výbornému Kozelskému v brance. Celkově to byl zápas dobré úrovně, vedený korektně z obou stran a dobře do toho zapadli i rozhodčí.



Sestavy


TJ Sokol Hať
P. Havránek [-] - P. Reiský [-] , L. Cigan [-] , V. Štěpán [-] , T. Plaček [-] - J. Machalla [-] , R. Chmelař [-] , L. Vojáček [-] , O. Bortlík [-] - F. Olecký [-] (80. T. Gazdík [-] ) , D. Plaček [-] (76. M. Kuchař [-] )

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - R. Popek [-] , L. Měch [-] , R. Šmída [-] , J. Trojek [-] - J. Sztefek [-] , M. Mučka [-] , P. Sztefek [-] (85. M. Ludvík [-] ) , J. Chudoba [-] - J. Vyhlídal [-] , P. Šmída [-]

Hráči zápasu: L. Vojáček , D. Plaček - L. Kozelský .
Místo: Hať.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.