0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 14:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdecimované Dolní Beřkovice statečně vzdorovaly Vojkovicím


Branky


1

Vinou karet oslabená sestava Dolních Beřkovic odehrála proti Vojkovicím dobrý zápas. Na body to však kvůli gólům Krále a L. Temiaka z první půle nestačilo, a tak Vojkovičtí po výhře zůstávají na dostřel vedoucím Všestudům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojkovice jdou z mírné převahy do vedení

K hranici sestupu se nepříjemně přibližují fotbalisté Dolních Beřkovic, a tak jim povinnost velela zabojovat doma o body proti silným Vojkovicím. V oslabené sestavě to domácí měli těžké, a tak se od začátku zápasu soustředili převážně na defenzivu, ze které se snažili vyrážet do rychlých brejků. Od 8. minuty ale museli dotahovat vedení soupeře, který si pomohl standardní situací. Střelcem branky byl Patrik Král a hosté vedli 0:1. I v dalších minutách měli Vojkovičtí výrazné procento držení míče, šance ale nepřicházely, a tak se skóre mohlo měnit na druhé straně. Patera vyslal pěkný střílený centr před branku a Minář se trefil přesně. Radost domácím ale zkazil zdvižený praporek signalizující ofsajd. Důležitá druhá branka padla ve 37. minutě, kdy hosté našli příležitost k rychlému brejku a L. Temiak zvýšil. 0:2.

Domácí vyrovnávají hru, gól ale nepřichází

Do druhé půle vstoupil lépe domácí tým, který se ze své obranné ulity vytáhl výše a dělal hostům problémy. Jejich zkušená obrana ale nepřipouštěla větší šance, a tak se hrál fotbal převážně mezi oběma vápny. Z domácích byla nebezpečná především posila z B-týmu Mráz, který testoval pozornost brankáře Heimratha střelami ze střední vzdálenosti, gól z toho ale nebyl. Hosté si svůj náskok hlídali a také se zbytečně nikam nehnali, a tak už ve druhém poločase žádný gól nepadl. Vojkovice si tak připsaly další tři body za výhru 0:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Podle mého názoru jsme odehráli vcelku dobrý zápas, udělali jsme v zadu dvě chyby a soupeř je potrestal. Musím ale kluky spíš pochválit, ve druhé půlce jsme myslím byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Tomáše Mráze - hrál výborně, i když za áčko nastoupil po hodně dlouhé době. O našem vyrovnávacím gólu se nechci bavit, mával se ofsajd a tak to prostě je. Rozhodčí zápas zvládli, uvidíme, co se bude dít za týden v Kostelci.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Březina [-] - M. Minář [-] - P. Patera [-] (70. D. Plzák [-] ) , D. Fibich [-] (88. J. Khorel [-] ) , T. Mráz [-] , J. Žižka [-] , P. Aubrecht [-] (85. V. Tajč [-] ) , P. Pavlus [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-]

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - M. Prachař [-] , P. Král [-] (75. M. Ördög [-] ) , M. Tetiva [-] , M. Priatka [-] , L. Plicka [-] , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , L. Temiak [-] , T. Jonák [-] , J. Juklíček [-]

ŽK: 44. J. Žižka , 47. P. Aubrecht , 72. T. Mráz , 79. J. Chabada - 26. L. Plicka , 61. K. Temiak .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - SLAVKOVSKÝ Marian, BLAHOUT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2017 14:33
Byl jsem se podívat na kandidáta na postup,musím říci,že jsem byl výkonem hostů zklamán!!!
První branku dali ze standartní situace,kdy rozhodčí otočil zákrok,když útočník fauloval obránce,ale kopalo se na branku domácích,kteří špatně pokryli soupeře a inkasovali!!!Po cca
10.minutách domácí vyrovnali,ale k překvapení všech lajnový rorhodčí signalizoval offside a hlavní branku neuznal!!!!Do poločasu dali hosté po chybě domácí obrany druhou branku!!!!
Druhou půli se hrálo díky větru více na půli hostů,ale domácí branku dát nedokázali!!Je fakt, že domácí hráli v silně improvizované sestavě!!! Nebýt chyb rozhodčích,asi by zápas skončil remízou!!!