Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice potvrdily roli favorita


0

Rosice si s chutí zastřílely v Dřítči

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup hostů

Hostující favorit z Rosic, který do zápasu vstupoval s velkým náskokem na čele tabulky vstoupil do utkání způsobem sobě vlastním a to když se již ve druhé minutě prosadil Jaroslav Lejsek pro kterého to byl na jaře premiérový přesný zásah. Kdo čekal další ofenzivní smršť, ten se mýlil. Rosice trochu polevily a ze šancí zůstaly buď jen náznaky nebo své šance nedokázaly proměnit v góly. Domácí tým hrozil prakticky jen z brejků. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Ofenzivní smršť v podání Rosic

Rosice se nadechly k debaklu a góly si schovaly až na druhý poločas. Krátce po pauze zvyšoval na 2:0 hostující Filip Bartoš. O pár minut po něm se trefil také Marek Bartoš - 3:0. Pro Marka Bartoše to byl již šestnáctý gól v aktuální sezóně. V 60.minutě zvyšoval již na 4:0 pro hosty střídající Filip Vratišovský. První a jediný zásah Dřítče si připsal Zdeněk Zollman, 4:1 pro hosty. To ale hosty nemuselo vůbec mrzet, už o minutu později se prosadil hostující Jan Ružíčka, který v úplném závěru vstřelil ještě jeden gól. Konečné skóre tak bylo 1:6 a hosté potvrdili roli favorita.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rosice nad Labem
TJ Sokol Rosice: Rosicím vyšel vstup do zápasu, když hned jsme se prosadili již ve 2.minutě. Další velké šance v první půli ještě nevyužili F. Bartoš a P. Zelinka. Po gólech v druhém poločase mohl skórovat i brankář Vlček, ale z penalty orazítkoval obě tyče a dorážku jsme neproměnili. Potom se naopak dočkali domácí, když v 76. minutě zakončil Zollman jejich rychlý protiútok. Nakonec jsme i my přidali góly a zápas skončil 1:6.



Sestavy


Sokol Dříteč
P. Vávra [-] - M. Bednář [-] , R. Vrážel [-] - Z. Mužík [-] , P. Zezulka [-] , F. Pečinka [-] , Z. Zollman [-] , T. Klofanda [-] , M. Voříšek [-] (46. F. Drahokoupil [-] ) , J. Musil [-] - M. Opršal [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem
M. Vlček [-] - J. Růžička [-] , D. Rousek [-] , R. Červenka [-] , J. Pešek [-] - D. Hovorka [-] , J. Lejsek [-] (65. O. Pipek [-] ) , J. Růžička [-] , F. Bartoš [-] - P. Zelinka [-] (46. F. Vratišovský [-] ) , M. Bartoš [-] -

ŽK: 67. Z. Mužík , 88. M. Bednář , 88. Z. Zollman - 50. J. Lejsek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Miroslav - ORTIKOV Akhrorjon, BINDER Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.