0:2
(0:1)
11. R. Haidlmayer (vl.)
49. V. Zelenka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota porazila Zruč, boj o druhé místo vrcholí


Branky


11. R. Haidlmayer (vl.) , 49. V. Zelenka
0

I díky vlastnímu gólu si sokolové připsali důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól otevřel skóre

Utkání od prvních minut ubíhalo ve vysokém tempu a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Z té první se rovnou hosté prosadili, když si centr Jakuba Horník z rohového kopu srazil za záda vlastního gólmana Richard Haidlmayer a vlastní gól byl na světě.

 

To hostující hráče ještě více nakoplo a skóre se do konce poločasu mohlo ještě několikrát měnit, ale své šance spaloval především kanonýr Strejček, kterému se o Hodanovi nejspíš ještě dnes zdá. Dva důležité zákroky poté předvedl také gólman Böhm, který nejdříve po kontroverzním zákroku před vápnem zastavil rychlý brejk domácích hráčů a poté lapil i střelu do poloodkryté branky.

Hodan se loučil

Zruč se chtěla hnát ve druhém poločase za vyrovnáním, plány jí po čtyřech minutách pokazil další gól ze standardní situace. Po dalším rohovém kopu míč poskakoval tak dlouho ve vápně, až se ke střele dostal Václav Zelenka, po níž se míč válel po brankové čáře a hostující hráči se začali radovat. Jejich radost následně po konzultaci s pomezním Schveinertem posvětil i hlavní sudí Šlajs.

 

Když se Zruči nepodařilo skórovat ani ke konci utkání, kdy se po rohovém kopu rozezvučelo břevno, přišel na řadu slavnostní okamžik. Na dvě stovky přihlížejících fanoušků se při čestném střídání v 89. minutě rozloučilo s gólmanem Hodanem, který zručský dres oblékal dlouhých třicet sezón.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent hostů: "Zruč začala celkem aktivně, ale byli jsme to především my, kdo si vytvářel šance. Sám Mates jich spálil spoustu a mohli jsme vyhrát mnohem jednoznačnějším způsobem."



Sestavy


TJ Zruč
P. Hodan [-] (89. V. Klik [-] ) - R. Haidlmayer [-] , M. Pechman [-] , V. Pavel [-] - T. Jelínek [-] , F. Korelus [-] , V. Tobrman [-] , M. Fryček [-] (46. P. Hucl [-] ) - K. Kazda [-] (88. O. Mašek [-] ) , T. Kepka [-] - L. Husník [-] (60. J. Mastný [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Petrželka [-] , J. Kohout [-] , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , J. Hucl [-] , J. Horník [-] (83. J. Šefl [-] ) , Z. Černý [-] , V. Zelenka [-] , M. Strejček [-] , A. Král [-]

ŽK: 63. V. Pavel - 36. A. Král , 87. J. Šroubek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šlajs Jakub - VOCELKA Milan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.