0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník je k nezastavení, Zruč poražena


Branky


18. L. Pleško , 81. R. Dyk
0

Baník je na vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušenosti otevřely skóre

Stříbro poznalo pocit prohry naposledy 23.4, kdy prohrálo 1:4 s Chotíkovem, a od té vyšlo ze zápasu vždy jako vítěz. Zastavit tuto dlouhou sérii mohla Zruč, která po prohře s Bolevcem nutně potřebovala bodovat, aby měla možnost vyhnout se baráži.

 

Po čtvrt hodině se ale Stříbro ujalo vedení a nevypadalo to, že by se na jejich vítězné náladě mělo něco měnit. po akci na pravé straně přišel centr Tomáše Bůžka na Lukáše Pleška, který si parádně zpracoval míč a poslal míč skákavou střelou do protilehlého dolního rohu Klikovy branky. 

 

O přestávce mohlo být v hostující kabině ještě veseleji, to by ovšem nemohl Klik výborně zasáhnou po akci Adama Kohuta, čímž ještě stále držel Zruč ve hře. 

Domácí napálili břevno, body ale brali hosté

Domácí, vědomi si toho, že už nemůžou nic ztratit, hru ve druhé půli více otevřeli a hnali se za vyrovnáním. Po jedné z pěkných střel dokonce za Dolejšem zazvonilo břevno, ale míč se odrazil zpět do hry. Při další akci se do zakončení dral Kepka, ale baníkovská obrana na poslední chvíli zakročila a balón se odkutálel jen za autovou čáru. 

 

Na konci zápasu tak již trochu uvolněné defenzivy domácí Zruče využila dvojice Pleško - Kohut, která připravila balón pro Radoslava Dyka, a hráč se zkušenostmi ze zahraničí dokázal dostat míč za brankovou čáru podruhé v zápase, čímž rozhodl o dalších třech bodech a dalším pokřiku po zápase v šatně vítězného Stříbra.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí domácích: "My jsme nehráli špatně, ale finální fáze u nás chyběla. Drželi jsme balón, ale měli jsme jen dvě střely na branku, což, na rozdíl od soupeře, ke gólům nevedlo."

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "Náš výkon byl takticky velmi povedený. Chtěli jsme hrát zezadu a hlavně jsme se snažili nedostat gól, což se povedlo, takže jsme spokojeni."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - V. Pavel [-] , D. Král [-] , R. Haidlmayer [-] , M. Pechman [-] - F. Korelus [-] (62. V. Tobrman [-] ) , M. Fryček [-] , T. Jelínek [-] (70. T. Vávra [-] ) - K. Kazda [-] , T. Kepka [-] , P. Hucl [-] (55. D. Mošna [-] ) -

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - A. Kohut [-] , T. Bůžek [-] (87. K. Blažek [-] ) , R. Dyk [-] , L. Pleško [-] , T. Mráček [-] (53. J. Eliáš [-] ) , A. Mikulovský [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , J. Korynta [-] , L. Zaoral [-]

ŽK: 13. J. Korynta , 65. R. Dyk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠLAJS Jakub, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.