0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník ve Svéradicích spaloval šance


Branky


0

I přes výhru 2:0 nebyli hráči Stříbra až tak spokojeni, výsledek mohl být totiž mnohem jednoznačnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spoustu šancí hostů

Baníkovská sága na pokračování s názvem "Hledá se gólman" představila ve Svéradicích svůj premiérový díl, když se mezi tři tyče postavil Martin Vaňátko, kterému při pohledu na zahajovací jedenáctku soupeře mohly naskočit pupínky - Vlastimil Beránek. Jeho výkony jsou letos ale jen ve stínu těch ze sezóny minulé, kdy okupoval přední příčky střelecké tabulky; v té době se ale také Svéradice nenacházely na předposledním místě tabulky.

 

A postavení v tabulce také odpovídal průběh zápasu. Hosté ze Stříbra od prvních minut zaměstnávali domácí obranu, která nestíhala reflektoval na všechny náběhy a přihrávky, a tak si své chvilky slávy užíval také brankář Soukup, který v samostatném úniku vychytal Kohuta a poradil si i s pokusem Tomáše Bůžka. Po další střele se ovšem natahoval marně a od změny skóre zachránila domácí branková konstrukce.

První proměněná šance přišla až pár minut před koncem první půle, kdy si na prodloužené autové vhazování od Adama Kohuta naběhl Tomáš Bužek a jeho pokus rozvlnil síť ve svéradické brance.

Nádherná pojistka

Druhá půle nabídla podobný obrázek hry a hosté pokračovali v dobrém výkonu. Druhou branku mohl přidat Dominik Tůma, jehož tečovaná střela ovšem skončila mimo branku. Poté zahrozili i hosté, kteří po rychlém protiútoku mohli srovnat, ale hostující obrana nakonec nedovolila soupeři ani zakončit.

Hřebíček do rakve svéradickým šancím na bodový zisk zasadil v 88. minutě Lukáš Pleško, který si zahrál na houslového virtuóza a po kličkované ve vápně přidal krásnou branku, která pečetila vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "Opět jsme řešili problémy s gólmanem a povolali jsme tedy Martina Vaňátka. Po celý zápas jsme ale byli lepší, měli jsme spoustu šancí a kdyby to skončilo 8:0, nebylo by to žádné překvapení."



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - D. Klas [-] , J. Benedikt [-] , S. Makovec [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] , Z. Prokopec [-] (71. M. Jedlička [-] )

TJ Baník Stříbro
M. Vaňátko [-] - T. Mráček [-] (46. K. Blažek [-] ) , L. Ulč [-] , T. Bůžek [-] (85. D. Brácha [-] ) , A. Kohut [-] (89. P. Žíla [-] ) , L. Pleško [-] , D. Tůma [-] , O. Pavlas [-] , R. Dyk [-] , R. Hřebík [-] , L. Zaoral [-]

ŽK: 43. L. Zaoral , 45. O. Pavlas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Homr Michal - KŘEN Jiří, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.