0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:00

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid předvedl nejlepší výkon v sezóně a porazil Rozvadov


Branky


0

Rozvadov byl jednoduchou, leč účelnou hrou svého soupeře naprosto překvapen a po prohře 0:4 musel poslat do Plzně všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná taktika

Po několika matných výkonech nastoupil plzeňský Rapid proti v ne úplné pohodě hrajícímu Rozvadovu, který na jaře zatím předvádí výkony jako na houpačce. Hosté s Plzně se tak rozhodli vsadit na jednoduchou taktiku, která na soupeře platila. Na hrot útoku se postavil urostlý Vladimír Žák, jenž své fyzické předpoklady skvěle uplatňoval v osobních soubojích, při kterých sklepával míče na své spoluhráče do druhé vlny. 

 

První velkou šanci měli ale domácí, kteří ovšem nevyužili svůj samostatný únik. Míč poté putoval právě na Žáka, který vysoký míč prodloužil hlavou za sebe na kapitána Čupalku, jenž podél gólmana Žipaje otevřel skóre utkání.

 

V tu chvíli byli domácí jak opaření a Miroslav Čupalka ve 40. minutě mohl slavit podruhé.

Rapid válel

Rapid ve svém výborném výkonu pokračoval i ve druhém poločase a hned zkraje se mohl radovat ze své již třetí branky v utkání. Daniel Matějka, zimní posila z Klatov, si to z křídla namířila přímo na brankáře Žipaje, kterého z vápna chytrým dloubáčkem přehodila a zvýšila na 3:0. Uplynula další čtvrthodinka a ze své trefy se mohl radovat i útočník Žák, po jehož střele lovil rozvadovský gólman míč ze sítě již počtvrté.

 

Do konce utkání byli diváci svědky ještě několika slibných šancí na obou stranách. Lukáš Čížek ovšem měl očividně upilovanou střeleckou mušku a když se neujaly ani šance Matějky a Čupalky na druhé straně, bylo rozhodnuto, že se skóre zastaví na pozici 0:4.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň
Radek Černický, vedoucí hostů: "Odehráli jsme asi nejlepší zápas letošní sezóny. Do prvního gólu to bylo ještě vyrovnané, ale poté jsme převzali otěže utkání my a do konce zápasu jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili."



Sestavy


TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - L. Čížek [-] , J. Viterna [-] (38. D. Gabčo [-] ) , M. Slowik [-] , M. Šácha [-] , J. Žemlička [-] (68. T. Landrgott [-] ) , P. Hána [-] (51. T. Hutta [-] ) , M. Skopový [-] , M. Bronec [-] , J. Horáček [-] (57. F. Janda [-] ) , T. Kabourek [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] (88. V. Kovařík [-] ) - D. Matějka [-] , V. Žák [-] (83. L. Hajšman [-] ) , T. Davídek [-] (75. D. Tarhaj [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , M. Šimandl [-] (73. M. Gesl [-] ) , M. Morávek [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 71. M. Šácha - 44. M. Čupalka .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: LEGO Jan - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.